coś mu się do dupy przyczepiło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co te dzieci mają kurwa w głowie. Zero wyobraźni. Całkowicie wybaczam rodzicom w Rosji oklepywanie gówniarzy. Bez tego 90% z nich zginęłaby przed 10 urodzinami.
myślę , że gdyby się ci w tramwaju nie darli ryja to by nie uciekał i spokojnie dojechał by do stacji .
może akurat tam był jego przystanek
skoro jazda na doczepkę z tyłu tramwaju go nie przestraszyła, to odzywki ludzi z wewnątrz też raczej nie powinny go zrażać.
skoro jazda na doczepkę z tyłu tramwaju go nie przestraszyła, to odzywki ludzi z wewnątrz też raczej nie powinny go zrażać.
heheh szkoda że w u nas w Polsce mogłoby się to skończyć mandatem albo sprawą w sądzie ... a tak wgl to wygodny sposób na podróż
nom ciekawy jestem, który cwaniak by się odważył tak zrobić... z Was?
tasior87 napisał/a:
nom ciekawy jestem, który cwaniak by się odważył tak zrobić... z Was?
U Mnie nie ma za bardzo jak się doczepić do tramwaju...
ulthart, naprawdę nie widzisz możliwości złapania się wycieraczki ?? Tylko nie zapomnij poprosić kumpli o nakręcenie filmiku.
Btw był kiedyś film o kolesiu który z przyssawką wskoczył na dach jakiegoś super szybkiego pociągu w Niemczech.
Podobnież na raka, białaczke czy cośtam był chory. Ktoś może podsłać link do tego filmu ??
edit:
wn.com/extreme_trainsurfer
[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-07-23, 21:47 ]
Btw był kiedyś film o kolesiu który z przyssawką wskoczył na dach jakiegoś super szybkiego pociągu w Niemczech.
Podobnież na raka, białaczke czy cośtam był chory. Ktoś może podsłać link do tego filmu ??
edit:
wn.com/extreme_trainsurfer
[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-07-23, 21:47 ]
@up
Trochę za stary jestem na takie numery,ale jak znajdę taką przyssawkę i spożyje do tego wymaganą ilość alkoholu to filmik wrzucę na pewno
Trochę za stary jestem na takie numery,ale jak znajdę taką przyssawkę i spożyje do tego wymaganą ilość alkoholu to filmik wrzucę na pewno
@domage
Musiałbym być na prawdę chory, żeby się czegoś takiego podjąć
Musiałbym być na prawdę chory, żeby się czegoś takiego podjąć
Białe skarpetki do czarnych butów i spodni. ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów