📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kacap woli przelewem
Naszczał tyle że do tego siedzącego dopłynie 😁
Naszczał tyle że do tego siedzącego dopłynie 😁
Jak on się przed poborem uchował..
Pewnie myślał że jest w domu i leje w dupsko wypiętej matki a ta daje 2 dychy.
Dyskredytacja ruskich to u nas jakaś świecka tradycja ale jest to hipokryzja i dziwna próba zaleczania i usprawiedliwiania własnych kompleksów ponieważ u nas jest identycznie. U nich Putin u nas PoPis. U nich tani spiryt u nas mety z gorzałą, menelstwo na niemal identycznym poziomie, wszystko obszczane przez żuli narkomania i bieda zarówno finansowa jak i umysłowa +zachodnia władza i korporacje przejmujące rynek. Ale to rusek szczający na bankomat( i słusznie) jest tym troglodytą bo przecież w Polszy to sama szlachta i sami naukowcy z doliny krzemowej.
Nienawidzę Ruskiego ścierwa, ale u nas jest to samo. Galeria Katowicka ma otwarty dworzec 24/7, jebane zaszczane menelstwo tam śpi, sra i leje pod siebie. Przechodzisz schodami na parking, bo winda nie działa, to jebie wszędzie szczynami i trzeba uważać, żeby w to nie wdepnąć. Nie mam litości względem takich, jak czytam newsa, że spalili bezdomnego to zastanawiam się czy to jebany menel, jeżeli tak, to mi chuja nie szkoda.
wojtekpwse napisał/a:
Dyskredytacja ruskich to u nas jakaś świecka tradycja ale jest to hipokryzja i dziwna próba zaleczania i usprawiedliwiania własnych kompleksów ponieważ u nas jest identycznie. U nich Putin u nas PoPis. U nich tani spiryt u nas mety z gorzałą, menelstwo na niemal identycznym poziomie, wszystko obszczane przez żuli narkomania i bieda zarówno finansowa jak i umysłowa +zachodnia władza i korporacje przejmujące rynek. Ale to rusek szczający na bankomat( i słusznie) jest tym troglodytą bo przecież w Polszy to sama szlachta i sami naukowcy z doliny krzemowej.
Niezla proba towarzyszu.
każdy kacap i ukr do utylizacji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów