Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dodam od siebie ze sa jeszcze AKGN. Sam takiego JESZCZE posiadam na stanie :/...
a gdzie takie zabytki macie? Budowo? ja na szczęście działam na kbsMiniBeryl wz. 2004
|Częściowo rozłożona broń do przeglądu, czyszczenia i konserwacji. Gość sprawdza czy dobrze wyczyścił przewód lufy. Sam tak zawsze robię - to standardowy sposób. Skończyło się obowiązkowe wojsko to i wiedza u młodzieży nikła. To nie takie proste jak w grach wziąć karabin z magazynu i zacząć napier*alać. O broń trzeba dbać jak o żonę, żeby Cie nie zawiodła w krytycznej sytuacji.
Dziwne, że prawie nikogo nie zastanowiło, że trzymana przez niego broń jest jakaś taka "uboga".
Wiek 19 lat i już po służbie wojskowej jesteś?
To się nazywa profesjonalizm, ciekawe co tam znalazł...
Pocisk 9mm bo koledzy nie wierzyli że się da strzelić ale on jednak i uparcie do tego dążył!!!
Częściowo rozłożona broń do przeglądu, czyszczenia i konserwacji. Gość sprawdza czy dobrze wyczyścił przewód lufy. Sam tak zawsze robię - to standardowy sposób. Skończyło się obowiązkowe wojsko to i wiedza u młodzieży nikła. To nie takie proste jak w grach wziąć karabin z magazynu i zacząć napier*alać. O broń trzeba dbać jak o żonę, żeby Cie nie zawiodła w krytycznej sytuacji.
Dziwne, że prawie nikogo nie zastanowiło, że trzymana przez niego broń jest jakaś taka "uboga".
A co jeśli w komorze został nabój?
a gdzie takie zabytki macie? Budowo? ja na szczęście działam na kbsMiniBeryl wz. 2004
Nawet w tych uznawanych za jedne z "nowocześniejszych" JW zdarzają się pododdziału jeszcze działające na Kałachach. U nas piechota i rozpoznanie już spory czas posiadają beryle a pododdziały logistyczne dostały niedawno. Dopek pewnie z jakiejś remontówki jest i dlatego ma taki relikt
Jest to AN-94 ABAKAN.
Broń strzelająca tzw. Burstem (seria dwukulowa).
Zastosowano w niej redukcję odrzutu
A teraz melepety prawo uzycia broni raz dwa!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów