📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Cytat:
Idealny materiał dla sadoli (panny w leginsach) chyba dla permanentnych prawiczko-onanistów.
ktorych nie brakuje na sadolu...
słowiańskie dziewczyny najlepsze
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Jedną mądra założyła krótką podkoszulkę... Na tamtych dwóch skrzydłowych gówno co widać. Nie stanąłby mi nawet, jak by mi tarły.
tytul piosenki w tle ?
Giuby napisał/a:
zajebista dupeczka ta w środku, dam kratę browara jak ktoś obrobi ten film żeby wyciąć tą z prawej i z lewej
Przyłóż lewą i prawą rękę na monitor, tak będzie najprościej
Zajebiście się patrzy, ale jak się pomyśli, że to czarne małpy stworzył i rozpropagowały :/
xgregor napisał/a:
Przyłóż lewą i prawą rękę na monitor, tak będzie najprościej
Prawą to pewnie już ma zajętą
Borsuk1987 napisał/a:
To wyżej to rosyjska grupa taneczna Forma, wyjutubujcie Sobie, and enjoy
Już nie musicie szukać
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów