📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Leginsy i damskie pupy to jedyny dowód na istnienie Boga bo tylko On w swojej Nieskończonej Mądrości i swoim Wielkim Planie mógł stworzyć coś równie doskonałego!!!
Więc i ja postawie
Niewiem czy zmieścisz mojego co dopiero chcesz brac wszystkie
Ale ta w środku wiła by się na mieczu, jak wąż boa wokół swojej ofiary
bloodwar napisał/a:
Leginsy i damskie pupy to jedyny dowód na istnienie Boga bo tylko On w swojej Nieskończonej Mądrości i swoim Wielkim Planie mógł stworzyć coś równie doskonałego!!!
Sam się kurwa o to prosisz-dowód na istnienie Szatana
kreca dupami jak moja ostatnia laska w lozku
jak dla mnie leginsy to nie jest wyjściowy strój, kurewsko to wygląda. Stawać staje na widok ale gardzę tym ciuchem
Leginsy, ok. Pupy, ok. Ale jak widze te malpie ruchy to mi sie odechciewa... przeciez to w ogole nie jest sexy - biale zgrabne dziewczyny i murzynski taniec. To tak jakby demonstrowac wozenie gnoju nowiutkim Mercedesem klasy G. Te dwie rzeczy nie sa kompatybilne.
Idealny materiał dla sadoli (panny w leginsach) chyba dla permanentnych prawiczko-onanistów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów