📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwszy raz widzę, jak się pijany topi Nie ma krzyku lamentów i tego całego niepotrzebnego pierdolenia. Idzie pod wodę i chuj
on sie nie topił on sie chciał pobawić ze swoimi braćmi czyli z planktonem
I po co go wyciągali ze stawu? Kurwa, dobór naturalny, a nie jakieś pierdolone prawa człowieka. Swoją drogą, ciekawe ile dzieciaków nie poznało nigdy swoich ojców, bo jak wracali z szynku to się potopili w stawach Cham chamem zawsze.
Może jechał według GPSa?
Szkoda skutera
sadyk napisał/a:
moplikiem se jada do szynku
Co to ma kurwa znaczyć? jak nie znosz gwary to nie mieszej gorolskich słów ze gwarom.
takiego pojeba bym nawet nie wyciągał, niech sie topi debil
Saafa napisał/a:
takiego pojeba bym nawet nie wyciągał, niech sie topi debil
Jak Ty byś się wpierdolił tak, to potem byś na kolanach dziękował. Kurwa przynajmniej coś zrobili, a nie jak 99% tego pierdolnietego społeczeństwa, które by stało i się patrzyło jak człowiek umiera.
ale gdyby go policja ścigała to mógłby się schować pod wodą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów