W odpowiedzi na testy systemów hamowania volvo reprezentant Rosj przedstawia swoją pracę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
@ stary poco taki marny filmik oglądać trzy razy i po co się tym chwalić
15s
Edita se zrób :W odpowiedzi na testy systemów hamowania volvo reprezentant Rosji* przedstawia swoją pracę.
Nie widzę tutaj nic dziwnego, skoro tam czołg jest codziennością, to co dopiero zepsute amortyzatory
Ta. Wyhamował. Na tyle tego białego samochodu (nie potrafię rozpoznać co to za marka).
Tyle sie naogladali, a nikt nie mowi, ze to japonskie hamulce nie rosyjskie... to jest Toyota Hiace o ile mnie wzrok mnie myli.
Jakie hamulce? Przieciez on tak w dupe wjechal,ze praiwe na swoich plecach skonczyl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów