📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ostatnie zdjęcie to chyba Ukraina, nie? Pamiętam, że przed EURO2012 była afera, że nie zdążyli wszystkiego odrestaurować i zostawili z takim czymś.
Chyba wszędzie tak robią,w moim mieście jest w chuj tak odrestaurowanych bloków tylko jakoś nie robi to na mnie wrażenia.
Po pierwszych dwóch fotkach myślałem, że to łódzka Pietryna, ale gdy zobaczyłem napis ruski to odetchnąłem z ulgą.
Róże są czarne, fiołki są czarne, wszystko jest czarne. Nic nie widzę
Ale wy wszyscy musicie w chujowych miejscach mieszkać, że to dla was norma...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów