18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ndksjfdsui 2013-11-14, 19:52
Ostatnie zdjęcie to chyba Ukraina, nie? Pamiętam, że przed EURO2012 była afera, że nie zdążyli wszystkiego odrestaurować i zostawili z takim czymś.
Zgłoś
Zielonek92 2013-11-14, 20:10
Chyba wszędzie tak robią,w moim mieście jest w chuj tak odrestaurowanych bloków tylko jakoś nie robi to na mnie wrażenia.
Zgłoś
Bartolomew 2013-11-14, 20:13 1
Po pierwszych dwóch fotkach myślałem, że to łódzka Pietryna, ale gdy zobaczyłem napis ruski to odetchnąłem z ulgą.

Kto nie ma warna ten kabluje.
Zgłoś
legła 2013-11-14, 21:34
Z tyłu wygląda trochę jak jakieś cygańskie osiedle
Zgłoś
niebylowolnychnickow 2013-11-14, 21:53
Trochę taka analogia do całego ich kraju, z zewnątrz pięknie i bogato a w środku korupcja i wyzysk.

Róże są czarne, fiołki są czarne, wszystko jest czarne. Nic nie widzę
Zgłoś
Zarentha 2013-11-14, 22:59
Ale wy wszyscy musicie w chujowych miejscach mieszkać, że to dla was norma...

"A sarkazm jest wymyślony m.in. dlatego, że do idiotów nie można strzelać."
Zgłoś
zbyszko z lublina 2013-11-14, 23:16
cała rosja a wy walicie do niej konia
Zgłoś
modyf 2013-11-14, 23:19 1
Pozdrawia ulica Piotrkowska, Łódź.
Zgłoś
Synter 2013-11-14, 23:32
Niestety w Polsce to też norma, miast w których nie wygląda to tak źle jest garstka m.in. centrum Torunia wygląda świetnie.
Zgłoś
jami22 2013-11-15, 1:29 1
BongMan napisał/a:

Haha to podobnie jak w Katowicach

Kod:
<br> BongMan - Ciul z Sosnowca!
Zgłoś
maddog77 2013-11-15, 8:04
Jak to śpiewał Haber w ,,CK Dezerterzy'':
...tyły głupstwo ważny front.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów