📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Haha to podobnie jak w Katowicach
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
no u nas tez jest podobnie starowka w chojnicach piekna ale wystarczy sie przejsc od podworza
Mnie chuj strzela gdy widzę, jak normalni obywatele tego kraju mieszkają, w rozpadających się blokach, a tym jebanym brudasom, w moim mieście zrobili darmowy, gruntowny remont kamienicy, gdzie po miesiącu od zakończenia remontu, kamienica objebana w środku i na zwnątrz...
W lublinie jest to samo !
Kraina zwichnietej wyobrazni.
no i dobrze
jak ktoś jest tak głupi żeby wejść w podwórko to tylko w ryj dostanie
jak ktoś jest tak głupi żeby wejść w podwórko to tylko w ryj dostanie
Toż to ewidentny fejk. Pierwsza kamienica ma trzy kondygnacje. Ta "od podwórka tylko dwie. Do drugiej nie mogę za bardzo się odnieść bo zdjęcie tej odrestaurowanej strony jest przy zbyt dużym zbliżeniu i nie widać otoczenia. Natomiast przy trzeciej wystarczy porównać wysokości przejazdu pod kamienicami. No różnica w chuj. A przy czwartej trzeba być debilem, żeby nie zauważyć, że to rozwieszona siatka.
dogip sherlocku przy trzeciej kamienicy na obu zdjęciach widzisz te same podpory w branie. Przy drugiej kamienicy masz tą samą furtę w bramie poza tym środkowa część budynku jest wyższa od bocznych na obuch zdjęciach, a ta "trzecia" kondygnacja w pierwszej kamienicy to zapewne attyka i pod tym kątem mogła nie wyjść na pierwszym zdjęciu. A co do ostatniej wrzucone są by pokazać jeden ze "sposobów" renowacji.
To jest jak dziewczyna ładna z zewnatrz pusta w srodku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów