📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tak malo info a tak duzo scenariuszy....
Na wschodniej granicy Polski powinien powstać Wielki Mur Polski. Przed dzikusami trzeba się bronić.
chciała łobuza to ma... hormony w jej małym mózgu szaleją i bardziej się zakochuje po każdej lucie na ryj
Mistrz Rosji w blyat-itsu pokazuje koleżance kilka chwytów. 2021, rusyfikowane.
Chciała się oddalić bez stosunku i dostała za swoje
Można kobiety nauczyć rozumu? Można. U nas zaraz by afera była i chodzą takie niedojebane. A tam szybko poznała miejsce w szeregu. Podoba mi się.
Kurde26 napisał/a:
Można kobiety nauczyć rozumu? Można. U nas zaraz by afera była i chodzą takie niedojebane. A tam szybko poznała miejsce w szeregu. Podoba mi się.
Jednak ta ruska mentalność wciąż u nas pokutuje
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Na wschodniej granicy Polski powinien powstać Wielki Mur Polski. Przed dzikusami trzeba się bronić.
Ja bym go stawia zaraz za Wisła, tam żyją największe dzikusy i podludzie.
A tak na marginesie to ciekawe po co jej była kurtka tego gościa xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów