📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
powinni jeszcze nasrać na środku
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ramsay Gordon miał by dużo roboty.
Bar nie do poznania
dupne te wasze komentarze powyżej jak i mój. ale chce tylko podkreślić oficjalny poziom sadistica z 2011 i teraz 2012 roku
to prawdopodobnie nie były żadne porachunki...
e tam , trochę porozpierdalali porozpierdalali i poszli a myślałem że spalą tą budę czy coś ..
Śmiechy,chichy! Wystarczy w takiej sytuacji zadzwonić na policje i powiedzieć ze do lokalu wtargnęli uzbrojeni napastnicy(można po koloryzować z bronią maszynowa bazooką itd) . 10 min. i masz odział antyterrorystyczny(a może i ze dwa) I patrzeć jak cierpią!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów