Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Rosyjskie okręty
BongMan • 2013-06-22, 12:18
Amerykański Sekretariat Obrony ujawnił, że dwa rosyjskie atomowe okręty podwodne patrolują Atlantyk w okolicy amerykańskiego wybrzeża.
Rosyjskie ministerstwo obrony prostuje: nie dwa, a osiem i nie patrolują, tylko szukają flaszki wódki upuszczonej przez pasażera statku wycieczkowego.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
contowsky 2013-06-22, 12:19 2
i czego ja się spodziewałem
Zgłoś
dosu 2013-06-22, 12:22
.... system zniszczony .....
Zgłoś
szybkiebuty* 2013-06-22, 12:23 7
W sumie to pierwszy kawał BongMana, który mnie rozbawił
Zgłoś
bustafan 2013-06-22, 12:28 6
Aj widzisz BongMan, przed chwilą wrzuciłeś kawał o żulach na boisku i jest świetny, ale ten jest totalnie chujowy.
Jednak dam Ci piwo, bo chociaż miałbym zjebany humor, to po przeczytaniu jakiegokolwiek dowcipu wrzuconego przez Ciebie, zawsze mi się nastrój poprawia. Zawsze.
Gdzieś na sadolu wyczytałem, że wyjechałeś podobno za chlebem za granicę. Może pstryknąłbyś jakieś śmieszne fotki albo co lepsze, nakręcił jakiś zajebisty filmik. Jakaż to by była radość i odmiana w tym smutnym jak pizda kraju.
Pozdro
Zgłoś
POW667 2013-06-22, 15:45 12
Coś jak to, tylko z odwrotną puentą:

Notatka prasowa Radzieckiego MSZ:
"Wczoraj na granicy radziecko-chińskiej doszło do drobnego incydentu. Dwa chińskie czołgi zaatakowały radziecki traktor podczas żniw. Traktor odpowiedział ogniem rakietowym i odleciał w bliżej nieokreślonym kierunku."
Zgłoś
o................n 2013-06-22, 16:10
To ja jeszcze bardziej odwrócę puentę od POW667:

Dwóch Chińskich generałów układa plany ataku:
-Na prawej flance damy 2 miliony piechoty, na lewej 3 miliony piechoty, a środkiem puścimy czołgi
-Całe dwa?

Zgłoś
Bociek 2013-06-22, 16:50
normalnie jak radio Erewań
Zgłoś
s................f 2013-06-22, 17:23
Bociek napisał/a:

normalnie jak radio Erewań

Wg mnie zgrabniej podana informacja:

Telefon do Radia Erewań:
- Czy to prawda, że na Placu Czerwonym w Moskwie rozdają Zaporożce?
- W zasadzie tak, ale nie w Moskwie, tylko w Erewaniu, nie na Placu Czerwonym, tylko na ulicy Aramowskiej, nie Zaporożce, tylko rowery i nie rozdają, a kradną
Zgłoś
Yamakashi07 2013-06-22, 18:24
Jakim cudem on dostaje się na główną ? D:
Zgłoś
Azer 2013-06-22, 18:34
Ja pierd*le ilez mozna...
Zgłoś
T................v 2013-06-22, 19:46 1
Jak nigdy wiedziałem bez patrzenia na użytkownika, że to bongman.
Zgłoś
deritv 2013-06-22, 20:19
Jebanie po BongManie bo wrzucił cokolwiek za 3....2....1
Zgłoś
siwaczysko 2013-06-22, 20:37
@Yamakashi07

Wiesz... jakbyś był tak fejmys jak Bongman to bys zrozumial:) za sam nick ma główną
Zgłoś
tranzystor 2013-06-23, 0:31
BongMan napisał/a:

Amerykański Sekretariat Obrony ujawnił, że dwa rosyjskie atomowe okręty podwodne patrolują Atlantyk w okolicy amerykańskiego wybrzeża.
Rosyjskie ministerstwo obrony prostuje: nie dwa, a osiem i nie patrolują, tylko szukają flaszki wódki upuszczonej przez pasażera statku wycieczkowego.

Jakie było moje zdziwienie, jak przeczytałem kto jest autorem tegoż dowcipu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem