18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Rosyjskie porachunki
d................4 • 2013-01-28, 19:17
Akcja od 00:01

Rosyjskie porachunki poza zajechaniu drogi
Zgłoś
pawelow 2013-01-28, 20:41 4
hahahahahahah kocham ich za to, niedługo z tych kamerek będzie streaming online na żywo
Zgłoś
wixhura 2013-01-28, 20:48
ale urwal :p
Zgłoś
B................D 2013-01-28, 20:48
ahahah tak myslalem ze drzwi mu ujebie
Zgłoś
Xumme 2013-01-28, 20:49 3
aro06 napisał/a:

no kurwa haha xD
kto mnie uczy prawka jakiś sadol... po pierwsze weź na logikę jak typ wyjeżdza to walisz mu raczej w bok a jak wyjechał wcześniej no to walisz w tył i jeśli nie masz kamerki albo świadków owszem możesz ciężko się mieć wybronić ale to nie jest twoja wina. Jak będe jechał przed tirem i hamuje po to zeby mi wjechał w dupe to tez jego wina bo za nic w życiu nie przyszło mi żeby wymusić stłuczkę.

Pomyśl zanim się wypowiesz. Chyba te nowe testy na prawko źle działają na świeżo wypuszczoną gimbaze do obcowania w życiu dorosłym...

Kurwa przestan spamowac tymi swoimi wypocinami bo az sie smiac chce..

Policja i tak Ci powie, ze "Nie dostosował Pan predkości do warunków panujacych na drodze" a jak bedziesz chciał cos jeszcze sie mądrzyc to Ci odpowie, ze "Na drodze panuje zasada ograniczonego zaufania" i tyle bedziesz mieć do gadania. Jezeli walniesz w tył to znaczy, ze ktos juz sie poruszał pasem i nie miałes prawa mu w dupe wjechac : ) Gdybys walnął w bok lub kant to co innego. Więc skoncz juz chłopie pieprzyc farmazony, bo jak narazie to z 16 komentarzy 4 są Twoje... Pozdrawiam. Ps. Nie bede juz z Toba polemizowac bo nie chce abys sobie nabijał tak posty
Zgłoś
Arziqq 2013-01-28, 21:10 2
@KiKiZ
Powiem Ci ze sie mylisz. Masz jakis wykaz wszystkich kolizji uderzajacych w tyl?
Opowiem na moim przykladzie. Droga dwupasmowa w miescie, gosc doslownie latal z lewego pasa na prawy i na odwrot. Jechalem spokojnie jednym pasem, gdy goscia ktos przyblokowal na prawym pasie to wskoczyl raptownie mi przed maske. Samochod przed nim zahamowal, wiec i on dal po heblach. Nawierzchnia po deszczu wiec tylko poczulem tarkot ABSu pod noga i uderzenie. W calym zdarzeniu ucierpialy nam tylko zderzaki, takze nic powaznego. Ale nawiazujac do twojej wypowiedzi, policjant orzekl jego wine, bo jak to stwierdzil trzeba zachowac ostroznosc przy zmianie pasa.

Jestem jak widac z tego 00,00000000000000001% przypadku
Zgłoś
Earth 2013-01-28, 21:23
KiKiZ napisał/a:

aro06 - jeżeli uderzysz w komuś w tył samochodu, zawsze Twoja wina ) 99,99999999999999999% przypadków - widać że prawka nie masz i nie znasz się więc S T F U. Porad ekspertów drogowych nie potrzebujemy

p.s. sam taką wyraziłem ;>

Chuja prawda. Jeżeli jadę swoim pasem i ktoś podczas zmiany swojego zahaczy mnie swoim tyłem, to co?
Zgłoś
Eoz 2013-01-28, 21:25
@Arziqq
I to jest właśnie różnica, ten przed Tobą wykonywał manewr zmiany pasa, nawet jeśli to była końcówka. Gdyby 2 sekundy jechał przed Tobą prosto, wtedy wina byłaby Twoja.
Zgłoś
Szabla 2013-01-28, 21:26
@Arziqq
Ja też uderzyłem gościa w dupe jak wjechał mi po zmianie pasa przed samochód. Policja przyjechała, nawet nie zadała żadnego pytania. Wniosek = Moja wina bo uderzyłem mu w tył. Zdarzenie miało miejsce w czerwu 2012. Do teraz sprawa jest w sądzie ponieważ nie przyjąłem mandatu, brak słów.
Zgłoś
Laomedont 2013-01-28, 21:37
ach te sadolowe dyskusje....
Zgłoś
slupek17 2013-01-28, 21:43
Rosyjskie porachunki poza zajechaniu drogi

mówisz że poza zajechaniu? jakieś nowe słowa?
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-01-28, 21:52
aro06

Kiedyś dresiarz wyjebał mi kopa w auto. Sprawca złapany, szkoda wyceniona, zarzuty przedstawione a pieniędzy za naprawę od roku nie widać :/
Zgłoś
androgenius 2013-01-28, 22:38
Jestę Murzynę napisał/a:

aro06

Kiedyś dresiarz wyjebał mi kopa w auto. Sprawca złapany, szkoda wyceniona, zarzuty przedstawione a pieniędzy za naprawę od roku nie widać :/

Złapali cię, wycenili szkodę, zarzuty masz i od roku nie ukradłeś nic na spłatę, murzynie?

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
TwardyHardy 2013-01-28, 23:05
Szabla napisał/a:

@Arziqq
Ja też uderzyłem gościa w dupe jak wjechał mi po zmianie pasa przed samochód. Policja przyjechała, nawet nie zadała żadnego pytania. Wniosek = Moja wina bo uderzyłem mu w tył. Zdarzenie miało miejsce w czerwu 2012. Do teraz sprawa jest w sądzie ponieważ nie przyjąłem mandatu, brak słów.

to co piszesz nie podlega dyskusji, bo takie jest prawo w PL
Zgłoś
Xumme 2013-01-28, 23:06
Dojrzale widze, bardzo dojrzale

Zgłoś
erpi 2013-01-28, 23:43 3
@up Od początku widać że gimbus i w dodatku pedał to na chuj drążyć temat?

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów