📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
erpi napisał/a:
@up Od początku widać że gimbus i w dodatku pedał to na chuj drążyć temat?
masz piwo
androgenius napisał/a:
Filmik powinien być dłuższy i wzbogacony o wsteczną kamerkę.
Eee tam, po co wsteczna kamera, i tak każdy wie, że poszedł po kałacha do bagażnika
domniemam że pokazałeś tą wiadomość mamie i tacie o ile ich posiadasz. Może nauczą cie jednak życia bo do tej pory wiele nie nauczyłeś się z niego.
Jedno miale na mysli...zajeb w te drzwi i uciekaj. Ale ten sie zatzymal.. Po co ? Na co ? Pewnie sie i tak nie dowiemy, ale jego wina bedzie.
androgenius napisał/a:
Filmik powinien być dłuższy i wzbogacony o wsteczną kamerkę.
Ile by nie było to i tak bedziędzie za mało nie?Już nie bądżcie tacy wymagający
jeśli ktoś ci zajeżdża drogę i walisz mu w tył, to nie jest twoja wina. jeśli pan policjant sądzi inaczej, nie przyjmujesz mandatu. mam masę znajomych, którzy mieli takie przypadki. tylko raz policja stwierdziła, że wina tego, co wjechał. sprawa do sądu, wyrok bez posiedzenia podtrzymujący jego winę, odwołanie, jedna rozprawa i wyrok uniewinnaijący.
huehuehue jeszcze jak drzwi mu specjalnie zniszczył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów