📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Menty. Jeszcze jest w miarę ciepło, to siedzą na rurach ciepłowniczych, ale jak przyjdzie mróz, to zejdą pod ziemię, do studzienek i będą pić swoje "napoje".
dobrze, że u nas kibole nie biją kobiet na ulicach...
PS nie wygląda mi to na przypadkową parę, bardziej na ex chłopaka z towarzystwem, który wpadł na genialny plan odzyskania dziewczyny
PS nie wygląda mi to na przypadkową parę, bardziej na ex chłopaka z towarzystwem, który wpadł na genialny plan odzyskania dziewczyny
nowynick napisał/a:
który wpadł na genialny plan odzyskania dziewczyny
Tak genialny że wykurwi jej bułe na szczękę....i ona wróci ja pierodle to już chyba w paleozoiku nawet tak nie "odbijali" samicy
Myślę że ten szlauf chodził wcześniej z tym kolesiem co ja teraz oklepuje ....zresztą czy może być większe spierdolenie
Nie dość że Ruskie
To jeszcze kibol ?
Nie dość że Ruskie
To jeszcze kibol ?
Pralpunkt napisał/a:
Myślę że ten szlauf chodził wcześniej z tym kolesiem co ja teraz oklepuje ....zresztą czy może być większe sp***olenie
Nie dość że Ruskie
To jeszcze kibol ?
Kumulacja głupoty jak w totolotku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów