Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
głupie cipy nie pozwoliły gonić cwaniaka w pomaranczu.biały by go dojebał.to są właśnie baby nie rozumieją że czasem trzeba dokończyć sprawę.
Wy, twardziele, tak załatwiacie sprawy. Są jeszcze jednak ludzie cywilizowani, dostrzegający w mordobicu jedynie nerwy wyzwolone przypadkiem, i [dostrzegający także to, że...] z powodu wyzwolenia którego, człowiek powinien się wstydzić - dlatego o ile się da, unika się, według nich, takich sytuacji.
pewnie dzieci z gimnazjum na ciebie plują i boisz się im coś zrobić...
Niby tak, ale jak mawiał mój wykładowca od filozofii, dżentelmen potrafi się opanować, jednak są sytuację że trzeba dać po gębie, żeby nie być mokrą pipką a facetem. Nie wiem czy w tym przypadku tak było, zakładam, że nie...
Ogólnie ludzie są teraz bardzo cywilizowani jakbym wpadł do autobusu i uderzył z liścia parę osób reszta towarzystwa by się gaciami nakryła, żebym tylko nie zwrócił uwagi na nich. A powinienem zostać wtedy przekopany, a ktoś powinien otworzyć mną drzwi na najbliższy przystanek. Taka mała refleksja w takt ruskiego disco
@up
Niby tak, ale jak mawiał mój wykładowca od filozofii, dżentelmen potrafi się opanować, jednak są sytuację że trzeba dać po gębie, żeby nie być mokrą pipką a facetem. Nie wiem czy w tym przypadku tak było, zakładam, że nie...
Ogólnie ludzie są teraz bardzo cywilizowani jakbym wpadł do autobusu i uderzył z liścia parę osób reszta towarzystwa by się gaciami nakryła, żebym tylko nie zwrócił uwagi na nich. A powinienem zostać wtedy przekopany, a ktoś powinien otworzyć mną drzwi na najbliższy przystanek. Taka mała refleksja w takt ruskiego disco
Tak, oczywiście się zgadzam: "o ile się da", napisałem w końcu. Innymi słowy - napieprzanie się o honor na imprezie, czy to nawet o kobietę, nie jest powodem do dumy, lecz samozwańczego terrorystę powinno się wyprostować, i to wyprostowanie określiłbym już jako coś. co zasługuje na uznanie.
@UP
pewnie dzieci z gimnazjum na ciebie plują i boisz się im coś zrobić...
Co to ma w ogole kurwa do rzeczy?
Jebane szambo umysłowe, wykurwiaj tępy śmieciu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów