Rozpuściła swój warkocz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
wejdzie czy nie wejdzie? a przy okazji jak ewentualnie wejdzie to i depilacje będzie miała z głowy
wejdzie czy nie wejdzie? a przy okazji jak ewentualnie wejdzie to i depilacje będzie miała z głowy
Przynajmniej na 2 tygodnie, pozniej kolejnego bedzie trzeba wciagnac
ja to sie zawsze zastanawiam po co ci debilni rycerze wchodza po tych wlosach na góre jak moga pociagnac i kobieta poleci prosto w ich ramiona ...
a po co ciagnac? lepiej przekonac zeby sama skoczyla w ramiona, przy ciagnieciu rozczochrasz, ze nawet Taft na kazda pogode nie pomoze.
Wcześniejszy wpis też bym zaliczył do faila
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów