📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Audio w skuterze to jest wiocha. Ale audio w rowerze to wiocha do kwadratu...
na plenerową impreze dla tych co do remizy się nie zmieścili jest w sam raz
Dlaczego wiocha? Ja tam daje piwo... Przecież tym nie będzie jeździł po miescie i słuchał. Sądze ,że zrobił to bo ma taką lewą faze i tyle..
Chciał zrobić to i zrobił.. Doceniam to bardzo ładnie i głośno sadzi... Ile wytrzyma grania na tym akumulatorze?
Chciał zrobić to i zrobił.. Doceniam to bardzo ładnie i głośno sadzi... Ile wytrzyma grania na tym akumulatorze?
cizia666 napisał/a:
Audio w skuterze to jest wiocha. Ale audio w rowerze to wiocha do kwadratu...
a krytykowanie wszystkiego co popadnie, posiadając dwie lewe ręce to wiocha do sześcianu
Z takim wózkiem to tylko zbierać złom na wiosce! A zazdrosny sąsiad i tak Ci to zajebie i wsadzi do starego ursusa
@Lukiuu
Nie powinieneś szykować podręczników do gimnazjum?
Kurwa... Jak widzę takie komentarze to chuj strzela... Po pierwsze odjeb się od wsi. Bo wieś to chyba tylko widziałeś w telewizji pieprzony mieszczuchu który po mięso i mleko lata do biedronki i dalej siedzi w domu na dupie przed komputerem i sra w krzesło...
Po drugie jak sam czegoś nie umiesz zrobić to nie zazdrość innym i wstawiaj takich żałosnych komentarzy typu takim wózkiem zbierać złom na wiosce... Kurwa dziecko takim wózkiem to Ciebie starsza wiozła do chrztu chyba....
Nie powinieneś szykować podręczników do gimnazjum?
Kurwa... Jak widzę takie komentarze to chuj strzela... Po pierwsze odjeb się od wsi. Bo wieś to chyba tylko widziałeś w telewizji pieprzony mieszczuchu który po mięso i mleko lata do biedronki i dalej siedzi w domu na dupie przed komputerem i sra w krzesło...
Po drugie jak sam czegoś nie umiesz zrobić to nie zazdrość innym i wstawiaj takich żałosnych komentarzy typu takim wózkiem zbierać złom na wiosce... Kurwa dziecko takim wózkiem to Ciebie starsza wiozła do chrztu chyba....
Genialne ! Wiocha, ale jeżeli jedziesz robicie ognisko i muzyka, wracasz i nie sluchasz to zajebiste, nie musisz dzwigac ani nic. zajo !
to przypadkiem nie jest kolejny wynalazek tego kudłatego majsterkowicza ?
@Gnoyek1990
Gimnazjum skończyłem jakiś czas temu, a po twoim nicku widze że jesteś ode mnie staryszy tylko o rok więc nie buracz buraku !
Dobrze wiem jak wygląda wieś bo za bajtla spędzałem na wsi połowe wakacji, a co do mleka i mięsa to sie się akurat pomyliłeś bo to zapewnia mi kopalnia na której pracuje !
A wracając do tematu audio wózka to słuchanie muzy z tego jest tak burackie jak słuchanie muzyki z telefonu w autobusie, może wszyscy dookoła nie chcą słuchać tego czego on słucha. Jak chciał już coś działać z audio to mógł odjebać zajebisty sprzęt grający do domu...
Gimnazjum skończyłem jakiś czas temu, a po twoim nicku widze że jesteś ode mnie staryszy tylko o rok więc nie buracz buraku !
Dobrze wiem jak wygląda wieś bo za bajtla spędzałem na wsi połowe wakacji, a co do mleka i mięsa to sie się akurat pomyliłeś bo to zapewnia mi kopalnia na której pracuje !
A wracając do tematu audio wózka to słuchanie muzy z tego jest tak burackie jak słuchanie muzyki z telefonu w autobusie, może wszyscy dookoła nie chcą słuchać tego czego on słucha. Jak chciał już coś działać z audio to mógł odjebać zajebisty sprzęt grający do domu...
fajnie gra,fajny pomysł,fajne piwo daje...
Jeszcze tylko zrobić to w zabudowie na bagażniku i zajebista sprawa;) Ale to musiałby cały rower konkretnie odjebać Piwko.
Co to za utwór? Co do pomysłu stawiam piwo ładnie czysto gra.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów