Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Coś zaiskrzyło między pedałami"
Specjalnie rakie pizdy wyprzedzam żeby zrozumiały że klasyczny rower jest szybszy i wcale nie oszczędzają czasu tylko własny tłuszcz
Kolejny kaleka umysłowy. Było rower później był motor. Trzeba zjebać wszystkich co nie pedałują bo nie spalają tłuszczu. Nawet jak będzie pedałował całe życie to masz już otłuszczony mózg i do śmierci będziesz pierdolił bez sensu.
@nowynick - to samo chciałem napisać. Sprawa Samsunga Galaxy Note 7 jeszcze długo będzie się Samsungowi czkawką odbijać. Jaki jest sens kupowania roweru elektrycznego? To tak jakby zdrowej kobiecie usunąć całą cipę i wstawić jej mechaniczny zamiennik. Można, tylko po co? Rower służy do tego by jeździć nim poruszając go siłą własnych mięśni. Jak będę chciał jednoślad o napędzie własnym, to kupię sobie skuter elektryczny / spalinowy, albo motocykl.
Jest sens w uzasadnionych przypadkach, jak to grudzin7 napisał, osobiście mi się podobało jak prowadzili transmisję z Absa Cape Epic, osoby z obsługi wyścigu na elektrykach podążały za zawodnikami i w ciekawy sposób pokazywały ujęcia z trasy, ale jak czytam, że UCI planuje zawody na elektrykach to mam nadzieję, że się to nie przyjmie
babci można kupić spoko, nie zmienia faktu, że widuję na elektrykach głównie "drwali", hipsterów i innych pedałów...
chinskie cacko
Rowerek z ogrzewaniem. Czego to chińczyki nie wymyślą.
Chińczyki w sprytny sposób produkują bomby. W postaci akumulatorów.
Hahahahaha ale z was hipokryci, a sami kupujecie koreańskie telefony z chińskimi akumulatorami.
A wiecie dlaczego? Bo Chiny są jednym z największych dostawców litu i mają relatywnie tanią siłę roboczą.
A eksplodują akumulatory z niepewnego źródła, bez certyfikatów, ze źle zaprogramowanym BMS'em. Dlatego jako znawca tematu (tak sam składam pack'i) zalecam aby samemu składać battery wall'e, battery pack'i z ogniw 18650, ze sprawdzonego źródła- ciekawostka - Tesla śmiga na takich samych akumulatorach, a tylko jeden był przypadek samozapłonu- o ironio- w Chinach.
Rower z GTA SA? Tam tez wybuchały.
Nie wybuchały rowery w GTA SA. Nie wiem skąd to wziąłeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów