Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Bejrucie eksplozja roweru - pułapki
@nowynick - to samo chciałem napisać. Sprawa Samsunga Galaxy Note 7 jeszcze długo będzie się Samsungowi czkawką odbijać. Jaki jest sens kupowania roweru elektrycznego? To tak jakby zdrowej kobiecie usunąć całą cipę i wstawić jej mechaniczny zamiennik. Można, tylko po co? Rower służy do tego by jeździć nim poruszając go siłą własnych mięśni. Jak będę chciał jednoślad o napędzie własnym, to kupię sobie skuter elektryczny / spalinowy, albo motocykl.
Specjalnie rakie pizdy wyprzedzam żeby zrozumiały że klasyczny rower jest szybszy i wcale nie oszczędzają czasu tylko własny tłuszcz
A rower to rower, trzeba kręcić PEDAŁAMI żeby jechać.
Ma szczęście że mu dupy nie urwało! Oszust jeden!!!
@nowynick - to samo chciałem napisać. Sprawa Samsunga Galaxy Note 7 jeszcze długo będzie się Samsungowi czkawką odbijać. Jaki jest sens kupowania roweru elektrycznego? To tak jakby zdrowej kobiecie usunąć całą cipę i wstawić jej mechaniczny zamiennik. Można, tylko po co? Rower służy do tego by jeździć nim poruszając go siłą własnych mięśni. Jak będę chciał jednoślad o napędzie własnym, to kupię sobie skuter elektryczny / spalinowy, albo motocykl.
Nie chcesz to nie kupuj, przecież nikt ci nie wmusza... A z tym porównaniem do cipy to już naprawdę dojebałeś
Elektryczne rowery mają bardzo dużo sensu, szczególnie jeśli kupuje się je osobom, które nie są w pełni sprawne fizycznie. Tu za przykład mogę podać moją babcię, która nie jeździ zwykłym rowerem bo po prostu nie ma na to siły. Wiek i nadwaga zrobiły swoje, a przez to, że mieszka na zadupiu to nie jest w stanie dojść nigdzie na piechotę. Za to przy nawet niewielkim wspomaganiu elektrycznym może podjechać rowerem do sklepu czy do koleżanki.
A dlaczego rower elektryczny a nie skuter? Bo na skuterze musiałaby się od nowa uczyć jeździć (nie wierzę aby to się udało...), a tu wspomaganie włącza się samo i nawet nie musi się zastanawiać jak to działa, bo jeździ się identycznie jak na zwykłym rowerze... tylko lżej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów