Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale ten ostatni przyk🤬ił łbem w kiere xD
Po co oni to robią? Nie lepiej siedzieć w spokojnej piwnicy?
Ma farta śmieć, że nie spadł na żadne dziecko, czy osobę starszą wracającą z zakupów. Robią sobie "skateparki" z przestrzeni publicznej. C🤬j mu w oko, bo w dupę to pewnie dla niego przyjemność.
Cezzar napisał/a:
Ale ten ostatni przyk🤬ił łbem w kiere xD
przecież to jeden i ten sam
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ma farta śmieć, że nie spadł na żadne dziecko, czy osobę starszą wracającą z zakupów. Robią sobie "skateparki" z przestrzeni publicznej. C🤬j mu w oko, bo w dupę to pewnie dla niego przyjemność.
bez przesady, przecież widać, że ustawka... nie daliby postronnym wejść i zepsuć ujęcia

Chiński film i chiński rower - było do przewidzenia jak to się skończy.
Uwielbiam oglądać takie motywy. I wtedy zawsze na dnie serduszka tli się nadzieja: "jednego debila mniej i nie przekaże dalej swoich debilnych genów"...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie