📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Ten wyścig ma już duszę!
ale słodkie
Pedały się im zablokowały
a autor tematu chyba z chuja spadł niedawno bo co roku na TdF to samo robią i już się nawet tym dziadki z eurosportu nie podniecają tak jak kilka lat temu
a autor tematu chyba z chuja spadł niedawno bo co roku na TdF to samo robią i już się nawet tym dziadki z eurosportu nie podniecają tak jak kilka lat temu
ja tam zamiast traktorów postawił bym murzynów, wyszło by taniej a i ziemia potem żyzna.
@up ziemię by zajebali
Co za pomysł, no mnie o się kurw spodobał, być może dla tego, ze sam jestem rolnikiem Łooo, do tematu, chopy miały pomysł przedni, mnie się wykurwiście spodobał. Na koniec jedno zasadnicze pytanie, co kurwa robi ten filmik na sadolu? To jest sadol, a nie pismo ogrodnicze!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów