Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Juz sie nie kompromituj borowiku
Ty się zadeklarowałeś jako kryptogej. Więc kto się kompromituje? Zmień nick na dOdupy
Ty się zadeklarowałeś jako kryptogej. Więc kto się kompromituje? Zmień nick na dOdupy
Jak wiek nie kłamie to jak na 42lata rozmowa z tobą jest mało konstruktywna
Jak wiek nie kłamie to jak na 42lata rozmowa z tobą jest mało konstruktywna
Wogóle wiesz co znaczy „konstruktywna rozmowa”? Jęczenie gościa parzącego na innego, jak wypierdala się na rowerze przypomina ci męski orgazm. No to mamy do czynienia z konstruktywnym homoseksualizmem. Takie znaczenie do Ciebie pasuje.
Wogóle wiesz co znaczy „konstruktywna rozmowa”? Jęczenie gościa parzącego na innego, jak wypierdala się na rowerze przypomina ci męski orgazm. No to mamy do czynienia z konstruktywnym homoseksualizmem. Takie znaczenie do Ciebie pasuje.
To ty skomentowales moj komentarz probujac byc smieszny , idz sie zajmij czyms innym i dupy nie truj wypierdku.
To ty skomentowales moj komentarz probujac byc smieszny , idz sie zajmij czyms innym i dupy nie truj wypierdku.
Tak…. ale to nie zmienia faktu że jesteś kryptogejm. I nie próbowałem być śmieszny, tylko stwierdziłem fakt.
Tak…. ale to nie zmienia faktu że jesteś kryptogejm. I nie próbowałem być śmieszny, tylko stwierdziłem fakt.
Fakt jest taki że masz 42 lata a męczysz bułe jak 13 latek
Fakt jest taki że masz 42 lata a męczysz bułe jak 13 latek
Nie zaprzeczasz. Do tego lewak jestes
Nie zaprzeczasz. Do tego lewak jestes
Tak męczysz że zastanawiam sie czy ty nie jestes. Koles nie masz co robic? Pewnie siedzisz zasypany kartonami po pizzy i szczochami w butelce obok kompa 24/7 bo rodzice jeszcze cie utrzymuja. Zajmij sie czyms nieudaczniku.
Tak męczysz że zastanawiam sie czy ty nie jestes. Koles nie masz co robic? Pewnie siedzisz zasypany kartonami po pizzy i szczochami w butelce obok kompa 24/7 bo rodzice jeszcze cie utrzymuja. Zajmij sie czyms nieudaczniku.
Jestem jasne. Ale tak zasypany tymi kartonami, że całkiem zasypany? Czy może na butelkach się opierają?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów