Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś co nagrywał sie chyba spuścił
A Ty też? jak męskie niedowierzanie połączone z zachwytem wywołuje u Ciebie na myśl orgazm to już nie jesteś krypto. Możesz się ujawnić!
A Ty też? jak męskie niedowierzanie połączone z zachwytem wywołuje u Ciebie na myśl orgazm to już nie jesteś krypto. Możesz się ujawnić!
Jak brzmisz tak zachwycony to na twoim miejscu bym sie zastanowil czy czasem nie lubisz jak ktos cie w dupe laduje
Jak brzmisz tak zachwycony to na twoim miejscu bym sie zastanowil czy czasem nie lubisz jak ktos cie w dupe laduje
Wszystko z tobą ok? Jak mogę brzmieć kiedy porozumiewamy się pisząc?
@baronturbina:
„Brzmieć” oznacza również zawierać określoną treść, myśl, przekaz, jest to wydźwięk lub wymowa, niezwiązana z fizycznym dźwiękiem.
Pora przeczytać jakąś książkę w tej wakacje baronie !
@:
„Brzmieć” oznacza również zawierać określoną treść, myśl, przekaz, jest to wydźwięk lub wymowa, niezwiązana z fizycznym dźwiękiem.
Pora przeczytać jakąś książkę w tej wakacje baronie !
Cytując klasyka „Go Fuck Yourself” Miłego dnia trajtodaj
Szkoda mi na ciebie czasu , napisałeś że męskie niedowierzanie połączone z zachwytem tak brzmi dla ciebie. Męczysz bułe a odklejony w ogóle od rzeczywistości jakiś jesteś. Idź przytul chłopaka czy co tam robisz popołudniami i dupy nie truj.
Szkoda mi na ciebie czasu , napisałeś że męskie niedowierzanie połączone z zachwytem tak brzmi dla ciebie. Męczysz bułe a odklejony w ogóle od rzeczywistości jakiś jesteś. Idź przytul chłopaka czy co tam robisz popołudniami i dupy nie truj.
Ale Ty jesteś głupi ahhaha sam pisałeś że gość Wrzeszczyńskie by dochodził. Ludziom níže pryedyksdya to że jesteś Ukraińcem więc i to że jesteś pedalem też nie będzie.
Ale Ty jesteś głupi ahhaha sam pisałeś że gość Wrzeszczyńskie by dochodził. Ludziom níže pryedyksdya to że jesteś Ukraińcem więc i to że jesteś pedalem też nie będzie.
Ja napisalem że dla mnie to brzmi jak by dochodzil , ty szukajac chuja do dupy odpowiedziales ze tak brzmi meskie niedowierzanie placzone z zachwytem. Internet w psychiatryku macie ? borowiku
Ja napisalem że dla mnie to brzmi jak by dochodzil , ty szukajac chuja do dupy odpowiedziales ze tak brzmi meskie niedowierzanie placzone z zachwytem. Internet w psychiatryku macie ? borowiku
Jasne, jaaaaasne. Brzmiał dla Ciebie tak jak lubisz. Jak w dupę prawda?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów