📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Angel napisał/a:
Rowerek się popsuł
Próbowałeś wyłączyć i włączyć?
Ale miał farta, tylko tylne koło rozwalone. Jakby inaczej przywalił to cała rama mogłaby pójść w pizdu.
Jakis murzyn albo cygan jeszcze na tym pojeździ
Ja jestem w szoku, że nieprzygotowany operator zdążył z kadrowaniem akcji.
Orange Segment Factory wersja 2016. Nowy kosztowal 4500 GPB. Ujeżdżałem tę ramę stąd z kilometra poznam charakterystyczny, zjebany wahacz bazujący na konstrukcji cepa która wg angoli była kurewsko zaawansowana technologicznie. Absolutnie niewarta swojej ceny, zapewniam, że właściciel miał powód by wyjebać to w pole. Z przyjemnością sprzedawałem ten brytolski bicykl zamieniając szkielet na Santa Cruz. Stanowczo nie polecam
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów