📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
sam jeżdżę rowerem po Warszawie i tu też pełno jest takich kozaczków - co do filmu - bardzo kurwie tak dobrze
Ktos wie czy kierowcy Priusa nic sie nie stalo??
Szkoda samochodu
Nie raz bym już chuja na rowerze rozjechał. Muszę sobie zamontować w aucie kiedyś kamerkę i nagrać materiał na harda.
modne pizdy napatrzyly sie na kuriwerow z ny, ktorzy maja na rowerze wiecej wyjezdzonych km niz oni like'ow na fb i chca miec takie fajne rowerki. nie raz widzialem taka akcje bo frajer nie mial odrochow jazdy brakles, nie mial hamulca bo rower brzydko wyglada z linkami i klamka +panika. kazdy z nich mowi ze to banal i swietnie to ogarnia, ale po prostej kazdy umie jechac, dopiero wszystko wychodzi w naglej sytuacji.
@up, racja, odrobina oleju w głowie+doświadczenie to podstawa jak się jeździ na ostrym
@sulik: święta racja, choć wszystkie nagłe sytuacje jakich doświadczyłem na ostrym były nie do ominięcia nawet ze zwykłym hamulcem. Ludzie to generalnie idioci i najlepszą receptą jest zwolnienie prędkości przy potencjalnym zagrożeniu. Dwa wypadki mnie tego szybko nauczyły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów