📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A czemu kara? Za co? Za rower? Kurwa!
@drozdzu1:
Cytat:
To jest po prostu odpad, śmieć i nie może tam zostać, bo jest elementem sztucznym, zresztą w takim miejscu jest niebezpieczny dla turystów. Na Giewoncie jest taki tłum i tak mało miejsca, że rower stanowi z pewnością dodatkowe zagrożenie
Jakby Popek był na Giewoncie to by zrobił porządek z tym rowerem.
Wrzucam HARDY taśmowo
Pewnie jakiś downhillowiec się w ostatniej chwili spękał
Elementem sztucznym? A 1.8 tony rdzewiejącego żelastwa na szczycie góry to nie śmieć? Polska mistrzem Polski.
ja wiedzialem ze ludzie z Chełma to swiry hehe
Ten "turysta" to Żaba z Chełma woj. lubelskie. W ubiegłym roku dla 1000zł i 200 piw przejechał właśnie z tejże miejscowości do Gdyni tym właśnie rowerem. Sam. W tym roku zakład z kumplami wyglądał inaczej. Pojechało ich kilku do Tatr gdzie głównym celem zakładu było wniesienie tego roweru na sam szczyt. W ubiegłym roku nie dość że typ dostał kasę i piwa, to w dodatku dostał nowy rower od prezydent miasta Chełm. No teraz to troche zaszalał. Osobiście go nie znam.
Jeśli chodzi o ścisłość to Żaba pojechał do Gdańska w tym roku a nie w poprzednim
Kocham zaklady nieraz smieszne sumy lub oracje ale satysfakcja jak sam skurwysyn.
No ale w dzisiejszych czasach pojecie satysfakcja nie istnieje a szkoda.
No ale w dzisiejszych czasach pojecie satysfakcja nie istnieje a szkoda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów