Coś się pod kołami rozprysło ...
Coś się pod kołami rozprysło ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A rower? Niczego nie trzeba umieć, wystarczy wsiąść i jechać. Ot paradoks.
Kierowców uczy się na kursach między innymi "zasady ograniczonego zaufania".
.
Odkąd zrobiłem prawko, przestałem ufać żonie...
I tu się mylisz. Nie ma mowy o żadnym pierwszeństwie skoro rowerem po przejściu dala pieszych jedzie zamiast przepisowo rower przeprowadzać. Tam nie ma ścieżki rowerowej .
Pierdolisz! Niezależnie od tego czy tam jest przejście, przejazd czy nie ma niczego, skręcając w prawo puszczasz cały ruch który jest na wprost! To wynika z ogólnych przepisów ruchu drogowego - zmieniasz kierunek jazdy!!! Mógł się nawet czołgać przez tą drogę a i tak miałby pierwszeństwo. Nie zwalnia to oczywiście z ostrożności, ale pierdolenie takich głupot że nie miał pierwszeństwa, świadczy o głębokiej ignorancji i braku znajomości nawet elementarnych przepisów ruchu drogowego!
Pierdolisz! Niezależnie od tego czy tam jest przejście, przejazd czy nie ma niczego, skręcając w prawo puszczasz cały ruch który jest na wprost! To wynika z ogólnych przepisów ruchu drogowego - zmieniasz kierunek jazdy!!! Mógł się nawet czołgać przez tą drogę a i tak miałby pierwszeństwo. Nie zwalnia to oczywiście z ostrożności, ale pierdolenie takich głupot że nie miał pierwszeństwa, świadczy o głębokiej ignorancji i braku znajomości nawet elementarnych przepisów ruchu drogowego!
Widzę, że kolega z tych co to hamują jak pojebani przed przejściem na które pieszy wejdzie za 10 minut jak już wyjdzie z domu. Mam nadzieję, że swoje kaszojady edukujesz zgodnie z wyznawanymi przepisami dla świętych krów Hajs na ich 18 możesz przechlać już dziś bo mogą nie dotrwać
takie filmiki powinni puszczać gówniakom na lekcjach, moze coś dotrze do pustych baniaków i takich wypadków bedzie mniej
jak będą puszczać to będzie mniej wypadków, jak będzie mniej wypadków nie będzie czego puszczać..
Pieszy ma pierwszeństwo na chodniku, a nie się wpierdalać pod koła jak sarna pod pociąg to samo się tyczy rowerzystów na chuj ich na siłe na drogę wrzucać jak nawet zasad ruchu nie znają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów