Coś się pod kołami rozprysło ...
Coś się pod kołami rozprysło ...
A rower? Niczego nie trzeba umieć, wystarczy wsiąść i jechać. Ot paradoks.
Kierowców uczy się na kursach między innymi "zasady ograniczonego zaufania".
.
Odkąd zrobiłem prawko, przestałem ufać żonie...
I tu się mylisz. Nie ma mowy o żadnym pierwszeństwie skoro rowerem po przejściu dala pieszych jedzie zamiast przepisowo rower przeprowadzać. Tam nie ma ścieżki rowerowej .
Pierdolisz! Niezależnie od tego czy tam jest przejście, przejazd czy nie ma niczego, skręcając w prawo puszczasz cały ruch który jest na wprost! To wynika z ogólnych przepisów ruchu drogowego - zmieniasz kierunek jazdy!!! Mógł się nawet czołgać przez tą drogę a i tak miałby pierwszeństwo. Nie zwalnia to oczywiście z ostrożności, ale pierdolenie takich głupot że nie miał pierwszeństwa, świadczy o głębokiej ignorancji i braku znajomości nawet elementarnych przepisów ruchu drogowego!
Pierdolisz! Niezależnie od tego czy tam jest przejście, przejazd czy nie ma niczego, skręcając w prawo puszczasz cały ruch który jest na wprost! To wynika z ogólnych przepisów ruchu drogowego - zmieniasz kierunek jazdy!!! Mógł się nawet czołgać przez tą drogę a i tak miałby pierwszeństwo. Nie zwalnia to oczywiście z ostrożności, ale pierdolenie takich głupot że nie miał pierwszeństwa, świadczy o głębokiej ignorancji i braku znajomości nawet elementarnych przepisów ruchu drogowego!
Widzę, że kolega z tych co to hamują jak pojebani przed przejściem na które pieszy wejdzie za 10 minut jak już wyjdzie z domu. Mam nadzieję, że swoje kaszojady edukujesz zgodnie z wyznawanymi przepisami dla świętych krów Hajs na ich 18 możesz przechlać już dziś bo mogą nie dotrwać
takie filmiki powinni puszczać gówniakom na lekcjach, moze coś dotrze do pustych baniaków i takich wypadków bedzie mniej
jak będą puszczać to będzie mniej wypadków, jak będzie mniej wypadków nie będzie czego puszczać..
Pieszy ma pierwszeństwo na chodniku, a nie się wpierdalać pod koła jak sarna pod pociąg to samo się tyczy rowerzystów na chuj ich na siłe na drogę wrzucać jak nawet zasad ruchu nie znają