Coś się pod kołami rozprysło ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Coś się pod kołami rozprysło ...
takie filmiki powinni puszczać gówniakom na lekcjach, moze coś dotrze do pustych baniaków i takich wypadków bedzie mniej
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
OldMann napisał/a:
takie filmiki powinni puszczać gówniakom na lekcjach, moze coś dotrze do pustych baniaków i takich wypadków bedzie mniej
Madki bendom skargi po kuratorach pisać, że bombelki traumę mają
turor napisał/a:
Madki bendom skargi po kuratorach pisać, że bombelki traumę mają
Chyba lepiej traumę jak trumnę.
OldMann napisał/a:
Takie rzeczy zostają lepiej niż 100 razy wypowiedziane słowa.
Czy to można zaliczyć za samobójstwo ?
motylekwbrzuchu napisał/a:
Mam pierwszeństwo, la la la.
Cmentarze są pełne ludzi, którzy mieli pierwszeństwo. Moim dzieciom to ciągle powtarzam.
jak pomidorek cherry co to czasami nie tak się ugryzie i wyleci
OldMann napisał/a:
Problem w tym, że w miastach jest nadwyżka mikrocefali, bo miasta przyciągają każdego kto nie radzi sobie w życiu. Oni wybierają sobie na prezydenta innego mikrocefala w stylu Czaskowskiego i taki widząc taki film powie, że bezapelacyjnie wina jest kierowcy ciężarówki. I chuj, a potem Rzym upadł
I tu się mylisz. Nie ma mowy o żadnym pierwszeństwie skoro rowerem po przejściu dala pieszych jedzie zamiast przepisowo rower przeprowadzać. Tam nie ma ścieżki rowerowej .
I tu się mylisz. Nie ma mowy o żadnym pierwszeństwie skoro rowerem po przejściu dala pieszych jedzie zamiast przepisowo rower przeprowadzać. Tam nie ma ścieżki rowerowej .
Nie zmyślaj. Jedzie na rowerze, więc ma pierwszeństwo.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów