📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że widelec nie pękł żadnemu.
Szkoda, ze gumka pekla i sie urodziles.
Nie rozumiem, jak mozna zle zyczyc komus robiacemu cos tak zajebistego
Nie rozumiem, jak mozna zle zyczyc komus robiacemu cos tak zajebistego
Wcale nie przeszkadzają kierowcom, nic a nic. Jadą przecież w porywach 120 km/h.
"Wooo-hoo zjedźmy na lewy pas, przecież kierowcy samochodów na pewno nie jeżdżą szybciej autostradą niż my na naszych rowerkach"
"Wooo-hoo zjedźmy na lewy pas, przecież kierowcy samochodów na pewno nie jeżdżą szybciej autostradą niż my na naszych rowerkach"
Adek1507 napisał/a:
Chłopaki dali radę. Ponad 120km/h...
Za ciężarówką to nie jest aż taki wyczyn. Jak się trzymasz zderzaka to minimalizujesz opór powietrza na tyle, ze sam byś z 60-80km/h wyciągnął.
Up
Za ciężarówką to jest jeszcze tyle łatwiej, że próżnia za nią dodatkowo "wciąga" rowerzystę.
Co do filmiku liczyłem że ten ciemny się wyjebie. Trudno, może następnym razem.
Za ciężarówką to jest jeszcze tyle łatwiej, że próżnia za nią dodatkowo "wciąga" rowerzystę.
Co do filmiku liczyłem że ten ciemny się wyjebie. Trudno, może następnym razem.
Idą za dużym autem, to opory powietrza znikome są, ale i tak piwko dla nich.
tzw. tunel aerodynamiczny. Sam często korzystam gdy zjeżdżam z szutru na asfalt i dopadam ciężarówkę. Bardzo fajne uczucie gdy się zapier...a i nie odczuwa się oporów powietrza. Z tego co wiem to można za to dostać mandat za niezachowanie bezpiecznej odległości od pojazdu, ale niech się jakiś ekspert wypowie.
Jebane zawalidrogi za kurwa rower na autostradzie powinno byc 5 lat wronek ,jak widze rower na drodze to mnie huj strzela jebani pedałowcy
I święta zjebane... :|
Ja poleciałem 85 km/h za autobusem i myślałem,że jestem dobry...
Dali radę... Niezły koleś...
Ja poleciałem 85 km/h za autobusem i myślałem,że jestem dobry...
Dali radę... Niezły koleś...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów