📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ciekawe ile taki kurier zarabia...?
@up
Bomb na japę za chujową jazdę?
Bomb na japę za chujową jazdę?
NastyRascal napisał/a:
ciekawe ile taki kurier zarabia...?
3,80zł za doręczenie + 5 groszy od kilograma
to tam nie mają imaili, smsów ani mmsów? dziwne...
Przejebane w takim mieście żyć. Moim zdaniem najlepsze są małe mieściny, bo w nich można najwięcej z działać i łatwiej żyć w dobrobycie (oprócz Polskich małych mieścin, tutaj bez różnicy czy duże czy małe miasto).
coś mi tu wali ściemą - obejrzałem połowę i naliczyłem chyba z 6 sytuacji gdzie gość pchał się w takie miejsce że człowiek musiał by się bokiem przeciskać a ten niby na rowerze tam na luzie przejechał ? Zwłaszcza w 1:08 jak wpierdala się na 2 pachołki przy aucie a później w 1:18 jak wali pod prąd... z przodu jeszcze spoko ale z tyłu tego czarnego to ni chuja by na rowerze nie przejechał.
Do tego te nienaturalne przyśpieszenia i zwolnienia tempa nagrania w różnych momentach... coś tu śmierdzi
Do tego te nienaturalne przyśpieszenia i zwolnienia tempa nagrania w różnych momentach... coś tu śmierdzi
@MorszczuK88
Wydaje mi się, że chodziło o ich Amerykańskie wynagrodzenie
Wydaje mi się, że chodziło o ich Amerykańskie wynagrodzenie
Natomiast przeciskanie się też jak najbardziej realne - dół roweru jest naprawdę wąski, więc jedyne co "trzyma" w ciasnych miejscach to kierownica, bo barkami wymanewrujesz w prawo i lewo. I o ile lusterka dwóch samochodów które są obok siebie nie są idealnie tuż obok, to na luzie wymanewrujesz
Natomiast przeciskanie się też jak najbardziej realne - dół roweru jest naprawdę wąski, więc jedyne co "trzyma" w ciasnych miejscach to kierownica, bo barkami wymanewrujesz w prawo i lewo. I o ile lusterka dwóch samochodów które są obok siebie nie są idealnie tuż obok, to na luzie wymanewrujesz
są specjalne kierownice - dużo węższe niż standardowe o szerokości około dwóch dłoni (na stronę) więc przejazd pomiędzy autami, autobusami jak najbardziej możliwy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów