Całkiem nieźle to wygląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmm... zapierdala jaka w polsacie napisy po filmie
Kiedy chodziłem do podstawówki to po lekcjach z kumplami jeździliśmy tak po Biedronce.Pewnego razu kolega wjechał z gównem na oponie....od tego czasu nazywaliśmy go królem driftu ochroniarz też wymyślił nam nowe ksywki-Skurwysyny.
Przejebana sprawa, ogólnie ten sport rządzi !!!
Przez przypadek zacząłem oglądać pełnometrażowy film, gdy ten się buforował. W międzyczasie zrozumiałem kobiety, naprawiłem swój samochód po kasacji, a ten filmik nadal się buforuje :/
Jestem ekspertem od centrum handlowych i to centrum znajduje się w Gorzowie Wlkp, a nazywa się "Nova Park" .
Niedługo tak będą zapierdalać do lidla na wyprzedaże.
Dziwi mnie ze nie wystawili jakis siatek na tych barierkach, jakby tak przyjebal ktorys mocno to by wylecial na stowe.
Ozajasz napisał/a:
Kiedy chodziłem do podstawówki to po lekcjach z kumplami jeździliśmy tak po Biedronce.Pewnego razu kolega wjechał z gównem na oponie....od tego czasu nazywaliśmy go królem driftu ochroniarz też wymyślił nam nowe ksywki-Skurwysyny.
To jak by ktoś się zastanawiał przez którego debila musimy wchodzić do biedronki przez obrotowe bramki.
Miałem nadzieję, że przykurwi mordą o glebę a tu taki chuj. Skurwiel nieźle napierdala.
Arkady Wrocławskie?
A ja mam pytanie do znawców fizyki, teoretyków oraz testerów udziwnień.
Co się stanie, jeżeli wjedziemy pod prąd na ruchome schody rozpędzonym rowerem? Oczywiście chodzi mi o tą taśmę, nie schody
Co się stanie, jeżeli wjedziemy pod prąd na ruchome schody rozpędzonym rowerem? Oczywiście chodzi mi o tą taśmę, nie schody
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów