Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem co on odj🤬, c🤬j nie hoopa, dobrze lecial i tak sie wydupczyc... to nie bylo w DHe

Chomiki śpią ? Bo światłowód 100 Mb/s nieogrania.
Weźcie je qr** obudźcie.
Weźcie je qr** obudźcie.
najwyzej ćwierć k🤬y, przy pełnej szyszki z dupy lecą
(nawet w lisciastym lesie)
(nawet w lisciastym lesie)

ZieleTDH napisał/a:
nie wiem co on odj🤬, c🤬j nie hoopa, dobrze lecial i tak sie wydupczyc... to nie bylo w DHe
![]()
Jak on dobrze leciał, to ja jestem murzynem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie