A tyle razy mama mówiła, żeby zejść i przeprowadzić rower
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rowerzysta ma większe szansę na przeżycie przy takim jebnięciu, ewentualnie mniejsze urazy od pieszego Bo samochód "ścina" rower, a pieszego "ściąłby" po nogach. Co też się przekłada na siłę i miejsce zajebania ciałem w pojazd. Się jeździ, się wie
@up
gorzej jak przelecisz nad samochodem i jebniesz banią z pełną siłą o asfalt.
gorzej jak przelecisz nad samochodem i jebniesz banią z pełną siłą o asfalt.
Tylko chodzi o to, że gdyby przeprowadzał rower to możliwe, że obejrzałby się w prawo czy nic nie jedzie.
@~okar19
Owszem. Ale nie tylko. Nie raz podjeżdżam do skrzyżowania chcąc skręcić w prawo na strzałce. Rozglądam się, jadę...i nagle pod maską jedzie mi wesoło rowerzysta, a mi ciśnienie skacze i hamuję.
Na rowerze jedzie się znacznie szybciej niż idzie z buta, kierowca można ocenić sytuacje, że jest bezpiecznie, w najbliższej okolicy pasów nie ma śladów życia, zatem jedziemy. A tu nagle zaskoczenie i na masce leży DEBIL i jeszcze mordę drze, że jeździć nie umiesz.
BTW potrącenie rowerzysty w ten sposób jest legalne. Tj. wina leży po stronie rowerzysty zgodnie z prawem, to on złamał przepisy. I bardzo kurwa dobrze, jak wyleczy połamane kości niech płaci na lakiernika.
Owszem. Ale nie tylko. Nie raz podjeżdżam do skrzyżowania chcąc skręcić w prawo na strzałce. Rozglądam się, jadę...i nagle pod maską jedzie mi wesoło rowerzysta, a mi ciśnienie skacze i hamuję.
Na rowerze jedzie się znacznie szybciej niż idzie z buta, kierowca można ocenić sytuacje, że jest bezpiecznie, w najbliższej okolicy pasów nie ma śladów życia, zatem jedziemy. A tu nagle zaskoczenie i na masce leży DEBIL i jeszcze mordę drze, że jeździć nie umiesz.
BTW potrącenie rowerzysty w ten sposób jest legalne. Tj. wina leży po stronie rowerzysty zgodnie z prawem, to on złamał przepisy. I bardzo kurwa dobrze, jak wyleczy połamane kości niech płaci na lakiernika.
Sam jestem rowerzystą i wkurwiają mnie takie barany. Warunki na filmiku są nieciekawe, a wg prawa rowerzysta może jechać w pewnych okolicznościach po chodniku, ale na przejsciu jest się pieszym. Na ulice wypierdalać!
Ja pierdole tyle czasu minelo, a admin dalej nie potrafi nic z tym odtwarzaczem zrobic , bo lepiej korzystac z gotowych skryptow GZ
Tylko tam lecieć handlować lakierem samochodowym. Wprowadziłbym biały o stu kurwa odcieniach. A produkt reklamowy nazwał bym "Blady Arab".
Co za idiota w tym samochodzie! Wszyscy na sąsiednich pasach zatrzymali się przed przejściem, a ten pruje ile fabryka dała! Za wyprzedzanie przed przejściami dla pieszych powinni dożywotnio prawo jazdy zabierać. Jakby to szedł pieszy to by skończył dokładnie tak samo jak ten rowerzysta.
Jak by ten rower przeprowadzał to miałby szansę zatrzymać się przed tym autem, które na to szansy nie miało. Ale jest latający rowerzysta to jest piwo.
Gość na tym rowerze chyba nawet nie spojrzał w prawo, czy nie jadą samochody... Miał lepszą widoczność spoglądając NAD tym płotkiem niż piesi.
Swoją drogą to co to za przejście dla pieszych jest? Brak świateł, brak sensownej wysepki... Rosja?
Swoją drogą to co to za przejście dla pieszych jest? Brak świateł, brak sensownej wysepki... Rosja?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów