Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pedalarze, motopizdy, tirowcyi złotówy.
I jak tu żyć?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Chyba krótko bo inaczej się nie da.
Jako totalna pizda która nigdy nie jeździła niczym na 2 kołach co ma silnik spalinowy to pytanie do sadolowych ekspertów: On biorąc prawą łapę w dół zahaczył o manetkę przedniego hamulca i dlatego się wyjebał?
Obejrzyj sobie na zwolnionym, wygląda jakby błotnik wkręciło.
Jako totalna pizda która nigdy nie jeździła niczym na 2 kołach co ma silnik spalinowy to pytanie do sadolowych ekspertów: On biorąc prawą łapę w dół zahaczył o manetkę przedniego hamulca i dlatego się wyjebał?
Chuj wie ale coś na bank koło zblokowało. Nawiasem mówiąc tobie z jednym kulasem zajebiscie by się popierdalalalo jakimś automatem np Vespa 125, gorąco polecam, lecisz sobie 90/100 na godzine tylko kule musiałbyś gdzies rozkminic chyba ze jakaś teleskopowa
ch*j wie ale coś na bank koło zblokowało. Nawiasem mówiąc tobie z jednym kulasem zajebiscie by się popie**alalalo jakimś automatem np Vespa 125, gorąco polecam, lecisz sobie 90/100 na godzine tylko kule musiałbyś gdzies rozkminic chyba ze jakaś teleskopowa
On ma proteze to na chuj u kule?
Nie rozumiem dlaczego tak wielu cisnie bekę z Velture tylko dlatego ze jest kuternogą i ma jednego kulasa...
Nóżka velturego to sadolowy artefakt taki Excalibur z czasów króla Artura
Nie rozumiem dlaczego tak wielu cisnie bekę z Velture tylko dlatego ze jest kuternogą i ma jednego kulasa...
Dzięki mój ty rycerzu na białym koniu
Chcą abym im w dupsko wsadził swoją nową nogę, ot co
Natury nie oszukasz.
Veltur próbuje oszukać, bo po co mu but na protezie ? Żeby nie marzła ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów