Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy się tak nie cieszcie, lag zabija! Wirtualne życia to też życia, skoro dla łże-trybunału płód to człowiek, to czemu postać w grze nie miałaby być chroniona?
A tu mamy przykład w RLu.
Idź się znowu wyskrob....
Wy się tak nie cieszcie, lag zabija! Wirtualne życia to też życia, skoro dla łże-trybunału płód to człowiek, to czemu postać w grze nie miałaby być chroniona?
Gościu typ po prostu wyjebał się na ryj.
Ciesz się tym, nie rozkminiaj.
Gościu typ po prostu wyjebał się na ryj.
Ciesz się tym, nie rozkminiaj.
Nie był bym taki pewien... Wygląda, jakby zawału dostał, albo innego laga, bo nawet ryja nie zasłonił, jak padał. Chyba, że jest taki ułomny psychomotorycznie...
Podoba mi się twój tok rozumowania. Sam mógł bym zrobić sobie max 1 gówniaczka z jakąś loszką, ale wizja wychowywania niepwłnosprawnego umysłowo dałna i zajmowanie się nim do końca swoich lub jego dni skutecznie mnie odstrasza. Co gorsza jest wiele panien, które po wykryciu w badaniach prenatalnych zdałnienia płodu chcą urodzić owego dałna wierząc w jakąś chorą katol-ideę, że wadliwy genetycznie żelek w macicy to też człowiek i że trzeba za wszelką cenę urodzić owego dałna niezdolnego do przyszłej samodzielnej egzystencji...
Szkoda, że nie jesteś ulaną loszką150kg+, a masz tylko kilka kilo nadwagi jak wspominałaś i gustujesz w panienkach... Można było by coś z tobą przyświrować.
Podoba mi się twój tok rozumowania. Sam mógł bym zrobić sobie max 1 gówniaczka z jakąś loszką, ale wizja wychowywania niepwłnosprawnego umysłowo dałna i zajmowanie się nim do końca swoich lub jego dni skutecznie mnie odstrasza. Co gorsza jest wiele panien, które po wykryciu w badaniach prenatalnych zdałnienia płodu chcą urodzić owego dałna wierząc w jakąś chorą katol-ideę, że wadliwy genetycznie żelek w macicy to też człowiek i że trzeba za wszelką cenę urodzić owego dałna niezdolnego do przyszłej samodzielnej egzystencji...
Widzisz..... a ciebie matka urodziła...doceń.
MIAŁAM, KURWA, MIAŁAM!!! To jest historia, dawno zrzuciłam!Szkoda, że nie jesteś ulaną loszką150kg+, a masz tylko kilka kilo nadwagi jak wspominałaś i gustujesz w panienkach... Można było by coś z tobą przyświrować.
To o czym ostatnio mówię to waga w jednostkach bezwzględnych — bo ludzie sypią stwierdzeniami typu że "max 55kg" które mają sens dla hindusek czy innych niedorozwojów. Dla wzrostu 179cm waga normalna to 60-80kg (akurat okrągłe liczby wychodzą: graniczne ułamki są tuż pod 60 i tuż nad 80). Są też laski dwumetrowe, taka może mieć do 100kg i dla niej to będzie waga normalna.
Baby z lekką nadwagą się lepiej nadają do przytulanek, do seksu jak i oglądania potrzebna jest waga normalna. Tak więc wybacz ale w twoich "ideałach" nie gustuję.
ZAŚ ZUPEŁNIE NIE DO WYBACZENIA JEST IMPUTOWANIE JAKOBYM BYŁA TŁUSTA!!!
Nie był bym taki pewien... Wygląda, jakby zawału dostał, albo innego laga, bo nawet ryja nie zasłonił, jak padał. Chyba, że jest taki ułomny psychomotorycznie...
Szkoda, że nie jesteś ulaną loszką150kg+, a masz tylko kilka kilo nadwagi jak wspominałaś i gustujesz w panienkach... Można było by coś z tobą przyświrować.
I następny/a co rozkminia kurwa jego mać. A jak już to robisz to chociaż trochę się postaraj. Typ jedzie na jakimś dziwnym rowerze, wali w bandę, wypierdalaj się na ryj. Tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów