Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
małpa-bez-banana 2024-10-25, 13:23 5
Na harda z tym!
Zgłoś
DEADmanPL 2024-10-25, 13:47 4
Aplikacja okularnik.exe przestała działać.
Zgłoś
Prosty 2024-10-25, 14:00 12
Co to za pojebane rowery już tych pedalarzy całkowicie pojebalo

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
alususs 2024-10-25, 14:44 2
Nie zasłonił ryja, pewnie uznał, że taki pysk nie zasługuje na ochronę
Zgłoś
Nawalony_Zajac 2024-10-25, 15:01 1
ciśnie mi się na usta cytat:
"ale pierdolnął"
Zgłoś
mateuszsick 2024-10-25, 15:06 2
Ale to już po nim widać od samego początku że jak weźmie się za sport to odrazu wózek inwalidzki 😁
Zgłoś
majeńka 2024-10-25, 15:17 2
CrazyEdek napisał/a:

Złapał laga.

Wy się tak nie cieszcie, lag zabija! Wirtualne życia to też życia, skoro dla łże-trybunału płód to człowiek, to czemu postać w grze nie miałaby być chroniona?

A tu mamy przykład w RLu.
Zgłoś
Regun 2024-10-25, 15:43 3
majeńka napisał/a:

Wy się tak nie cieszcie, lag zabija! Wirtualne życia to też życia, skoro dla łże-trybunału płód to człowiek, to czemu postać w grze nie miałaby być chroniona?

Idź się znowu wyskrob....
Zgłoś
Megatrans666 2024-10-25, 15:45 1
majeńka napisał/a:

Gościu typ po prostu wyjebał się na ryj.
Ciesz się tym, nie rozkminiaj.
Zgłoś
Baronessa 2024-10-25, 17:04 2
Megatrans666 napisał/a:

Gościu typ po prostu wyjebał się na ryj.
Ciesz się tym, nie rozkminiaj.

Nie był bym taki pewien... Wygląda, jakby zawału dostał, albo innego laga, bo nawet ryja nie zasłonił, jak padał. Chyba, że jest taki ułomny psychomotorycznie...

majeńka napisał/a:

Podoba mi się twój tok rozumowania. Sam mógł bym zrobić sobie max 1 gówniaczka z jakąś loszką, ale wizja wychowywania niepwłnosprawnego umysłowo dałna i zajmowanie się nim do końca swoich lub jego dni skutecznie mnie odstrasza. Co gorsza jest wiele panien, które po wykryciu w badaniach prenatalnych zdałnienia płodu chcą urodzić owego dałna wierząc w jakąś chorą katol-ideę, że wadliwy genetycznie żelek w macicy to też człowiek i że trzeba za wszelką cenę urodzić owego dałna niezdolnego do przyszłej samodzielnej egzystencji...

Szkoda, że nie jesteś ulaną loszką150kg+, a masz tylko kilka kilo nadwagi jak wspominałaś i gustujesz w panienkach... Można było by coś z tobą przyświrować.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-25, 17:39 3
Baronessa napisał/a:

Podoba mi się twój tok rozumowania. Sam mógł bym zrobić sobie max 1 gówniaczka z jakąś loszką, ale wizja wychowywania niepwłnosprawnego umysłowo dałna i zajmowanie się nim do końca swoich lub jego dni skutecznie mnie odstrasza. Co gorsza jest wiele panien, które po wykryciu w badaniach prenatalnych zdałnienia płodu chcą urodzić owego dałna wierząc w jakąś chorą katol-ideę, że wadliwy genetycznie żelek w macicy to też człowiek i że trzeba za wszelką cenę urodzić owego dałna niezdolnego do przyszłej samodzielnej egzystencji...

Widzisz..... a ciebie matka urodziła...doceń.
Zgłoś
majeńka 2024-10-25, 17:57 4
Baronessa napisał/a:

Szkoda, że nie jesteś ulaną loszką150kg+, a masz tylko kilka kilo nadwagi jak wspominałaś i gustujesz w panienkach... Można było by coś z tobą przyświrować.

MIAŁAM, KURWA, MIAŁAM!!! To jest historia, dawno zrzuciłam!

To o czym ostatnio mówię to waga w jednostkach bezwzględnych — bo ludzie sypią stwierdzeniami typu że "max 55kg" które mają sens dla hindusek czy innych niedorozwojów. Dla wzrostu 179cm waga normalna to 60-80kg (akurat okrągłe liczby wychodzą: graniczne ułamki są tuż pod 60 i tuż nad 80). Są też laski dwumetrowe, taka może mieć do 100kg i dla niej to będzie waga normalna.

Baby z lekką nadwagą się lepiej nadają do przytulanek, do seksu jak i oglądania potrzebna jest waga normalna. Tak więc wybacz ale w twoich "ideałach" nie gustuję.

ZAŚ ZUPEŁNIE NIE DO WYBACZENIA JEST IMPUTOWANIE JAKOBYM BYŁA TŁUSTA!!!
Zgłoś
zbynekmaslanka 2024-10-25, 18:30
Kupiłem "podobny" rower, teraz wiem czemu kosztował tylko 90 zł
Zgłoś
Megatrans666 2024-10-26, 0:22
Baronessa napisał/a:

Nie był bym taki pewien... Wygląda, jakby zawału dostał, albo innego laga, bo nawet ryja nie zasłonił, jak padał. Chyba, że jest taki ułomny psychomotorycznie...

I następny/a co rozkminia kurwa jego mać. A jak już to robisz to chociaż trochę się postaraj. Typ jedzie na jakimś dziwnym rowerze, wali w bandę, wypierdalaj się na ryj. Tyle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem