Przed odpaleniem nagrania zaparz meliskę, bo filmik podnosi ciśnienie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Przed odpaleniem nagrania zaparz meliskę, bo filmik podnosi ciśnienie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gamera napisał/a:
Ja wożę gaz pieprzowy i Combat Walther PPQ M2 . Gaz często się przydaję
na czarnych żółty FoxLabs - jeszcze więcej pieprzu w pieprzu
Że też go ten mesio nie wepchnął pod naczepę z przeróbką na arbuza.
Jedyne co mi przychodzi na myśl to te czarnuchy i płonące opony.
@upx2 racja. Czarnuch jedzie jak w cyrku i jeszcze mordę drze. Wiedział, że źle zrobił bo spierdala. Nikt normalny nie spodziewa się murzyna na rowerze, jadącego na tylnym kole.
grudzin7 napisał/a:
Janusz z Mercedesa dobrze zrobił, ale nie zauważył że na rowerze jest murzyn i za naprawę samochodu będzie musiał zapłacić sobie sam
Po drodze tyle tych mercedesów było, że film oglądałem z pełnym napięciem kiedy się coś stanie
kto zapłaci za merca? przecież facet nie zrobił nic, jechał prawidłowo swoim pasem, rowerzysta chciał się wcisnąć i mu się nie udało
Respektuj napisał/a:
kto zapłaci za merca? przecież facet nie zrobił nic, jechał prawidłowo swoim pasem, rowerzysta chciał się wcisnąć i mu się nie udało
Tam rowerzyści mają OC.
Gościu z Merca poda, że wjebał mu się czarnuch i wystarczy...
Jebany czarnuch
Przykro mi, ale mercedes jedzie prosto. Kierowca merca pizda, a nie kierowca.
Jakby nie było to najechał mu na rower i ciężko ocenić czy naumyślnie czy nie.
Gamera napisał/a:
Ja wożę gaz pieprzowy i Combat Walther PPQ M2 . Gaz często się przydaję
W UK to możesz sobie co najwyżej wozić czerwony spray.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów