Zakończenie satysfakcjonujące chociaż pozostał lekki niedosyt.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
„z pięknym zakończeniem”
No jednak nie. Zniszczył komuś (uszkodził) samochód.
Piękne byłoby, gdyby debil na rowerze zginął i przestał marnować tlen.
No jednak nie. Zniszczył komuś (uszkodził) samochód.
Piękne byłoby, gdyby debil na rowerze zginął i przestał marnować tlen.
Niby na drodze taki chojrak, a zaraz stamtąd sp*erdoli ile sił w nogach, by uniknąć odpowiedzialności za swoje głupoty.
Też chciałem zawsze tak zrobić, w sensie zdjąć rowerzystę. Najlepiej takiego w obciślokach, co myśli że mu wszystko wolno nic nie trzeba.
pierdolicie, do gułagu wysyłać pedalarzy regularnie blokujących pasy jezdni, bo "oni mają rower szosowy, nie ścieżko rowerowy".
Ten małolat jest zajebisty w tym co robi, połowa z Was by zęby pogubiła po 1 sekundzie jazdy z podniesionym kołem. A, że zajebał w auto? Bywa, zapłaci i nauczy się na następny raz.
Ten małolat jest zajebisty w tym co robi, połowa z Was by zęby pogubiła po 1 sekundzie jazdy z podniesionym kołem. A, że zajebał w auto? Bywa, zapłaci i nauczy się na następny raz.
Pozostaje duży niedosyt taka kurwa powinna zginąć w męczarniach
Priusa nie szkoda, ale i tak pedalarz powinien wpierdol obskoczyć.
EksporterZła napisał/a:
pierdolicie, do gułagu wysyłać pedalarzy regularnie blokujących pasy jezdni, bo "oni mają rower szosowy, nie ścieżko rowerowy".
ty jestes jakis przyjebany debil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów