📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I myk truchło do wulkanu ostatnia gruba akcja w wykonaniu pedalarza . Swoja droga ja jak bym umar to bym chciał aby moje truchło było zrzucone do wulkanu jak się bawić to się bawić
Żebra aby połamał. A wy zaraz, że umiera...
Zauważyłam, że tu nie lubicie
Motocyklistów
Rowerzystów
Murzynów
Ruskich
Gejów
...
Ogólnie to chyba nikogo nie lubicie?
Motocyklistów
Rowerzystów
Murzynów
Ruskich
Gejów
...
Anosa20 napisał/a:
Ale przecież fajne dupeczki bardzo lubimy!
Na motocyklistów narzekacie. A te pedały od rowerów są najgorsze
Anosa20 napisał/a:
No, tego wam nie można odmówić
No nie wiem... jak tu duża część liczy na baby z kutasem :/ też z nikąd nie wzięło się tyle pedalstwa na hardzie
Anosa20 napisał/a:
Żebra aby połamał. A wy zaraz, że umiera...
Motocyklistów
Rowerzystów
Murzynów
Ruskich
Gejów
...
Lubimy julki rozjeżdzane kołami o dużej średnicy.
I takich pedalarzy to ja szanuję, z następnym sezonie będzie już popierdalał wózeczkiem inwalidzkim.
Przynajmniej przypierdolił srogo i próbował się ogarniać a nie jak gejowi piłkarze posmyraja się po jajkach i zaraz taka krystyna ronaldo leży turla się łzawi i skowytów wydaje co nie miara
Aż sobie założyłem konto żeby wypunktować wasze spierdolenie lamusy, typ realizuje swoją pasje na jakimś szlaku w górach który do tego służy, ma strój ochronny i poprostu sie wyjebał bo sie zdarza. A zgraja piwniczaków-dzieciaków "hehe jak zajebiście pedalarz)
Wypierdalać z tego portalu "sadole na siłe", nie widzący różnicy miedzy typem na skuterku 200km/h w zabudowanym czy pedale jadącym całą szosą a typem co nikomu nie wadzi gdzieś w górach...
Wypierdalać z tego portalu "sadole na siłe", nie widzący różnicy miedzy typem na skuterku 200km/h w zabudowanym czy pedale jadącym całą szosą a typem co nikomu nie wadzi gdzieś w górach...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów