📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Co zjeb. Niby profeska, strój i rower a w głowie łajno. Pewnie niedługo będzie na hardzie.
Przecież dobrze wyszło?
Jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz
CrAzy_Edek pokaż cwaniaku jak ty skaczesz.
niektorzy sa w stanie sie wybic, zeby sie wybic. wiec niech sie sami wybijaja.
Lipa, że nie przerwał rdzenia kręgowego
Jak on już miał kupę w majtkach przed skokiem. Wypadało tylko do tej kupy zaliczyć glebę, co też uczynił.
banerr napisał/a:
Co zjeb. Niby profeska, strój i rower a w głowie łajno. Pewnie niedługo będzie na hardzie.
sam masz łajno.. koleś z XC chciał spróbować enduro i wyszło jak wyszło. Przynajmniej spróbował a ty grubasie siedziś w domu i pierdolisz tylko.
Nie pierdol pedalarzu. Brak prędkości zawsze skutkuje upadkiem na ryj. Pewnie z taką inteligencją już parę razy zaliczyłeś rzucie piasku.
To mały drop tu się nie skacze tylko szybko jedzie i wystarczy,o balasie ciałem to on nie ma pojęcia i tyle w temacie.
banerr napisał/a:
Nie pierdol pedalarzu. Brak prędkości zawsze skutkuje upadkiem na ryj. Pewnie z taką inteligencją już parę razy zaliczyłeś rzucie piasku.
Rzucie?
Weź chociaż go obrażaj po polsku
Prędkość też powoduje upadek na ryj. Najlepiej siedzieć przed kompem i oglądać wypadki pedalarzy i motopizdeczek
Zajebal łbem aż zadudniły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów