Jak będziesz miał 41 to wtedy zobaczysz.Pierdolisz dziadu. Ja mam 40 i jeszcze się do grobu nie kładę.
Głupoty gadasz. Ja zacząłem się bawić w enduro mając 35 lat. Na trasach można spokojnie osoby 50+, a nawet zdarzają sie emeryci. Wiadomo, że nigdy nie będę fruwał na 20 metrów jakbym zaczynał jako szczeniak, ale żeby fajnie pojeździć po singlach, czerpać satyfakcję z takiego roweru to nigdy nie jest się za starym.
Mam 44 i uwiez mi że w pewnym momencie jak zacznie boleć to już nie przestanie,zwichniesz kostek i już nie będzie taka sama a boleć będzie przy pozadniejszym skoku.
To przychodzi nagle jak pstryknięcie palcem.
Od 20 lat są rzeczy, które już nie odeszły. Samo życie.
Głupoty gadasz. Ja zacząłem się bawić w enduro mając 35 lat. Na trasach można spokojnie osoby 50+, a nawet zdarzają sie emeryci. Wiadomo, że nigdy nie będę fruwał na 20 metrów jakbym zaczynał jako szczeniak, ale żeby fajnie pojeździć po singlach, czerpać satyfakcję z takiego roweru to nigdy nie jest się za starym.
Tak rekreacyjnie to wiadome że każdy prowadzi jakie aktywności fizycznej.
Ale tylko przeciągnij a zobaczysz jak ci ciało da znać że cię pojebało i żebyś na dupie siadał.
Ja na skuterze wodnym całe lato pływałem.
Pod koniec mówię
- mam opanowana bestie,teraz ostre zakręty,wiraże ...no i daj pan spokój jak wydupcylem to się wykasztaniła z tydzień nie mogłem.
Wolę wieczór przy kartach w bałaganie u mnie w mieście.
[ Dodano 2024-10-07, 22:33 ]
Wykasztanić nie mogłem*
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów