smarki jebane to dla was przekaz:kozaczcie sobie bo po 30stce już wam się tak dobrze goić nie będzie.macie słabe geny skurwysyny.nie przeżyjecie dalej niż do 60tki
mam 37 lat .spadł mi łańcuch ostatnio .jechałem 30km/h.kurwa myślałem że nie wstanę.
smarki jebane to dla was przekaz:kozaczcie sobie bo po 30stce już wam się tak dobrze goić nie będzie.macie słabe geny skurwysyny.nie przeżyjecie dalej niż do 60tki
Pierdolisz dziadu. Ja mam 40 i jeszcze się do grobu nie kładę.
mam 37 lat .spadł mi łańcuch ostatnio .jechałem 30km/h.kurwa myślałem że nie wstanę.
Mam 37 lat i zapierdalam downhille. W tym roku dwa razy konkretnie się wyjebałem kilka dni i nie ma śladu. Może warto iść do lekarza na jakieś badania jak się chujowo coś goi
Tylko cioty i pedały żyją dłużej niż 60
? to był żart, zjebie
Weź se rozpęd na rowerze bo brak ci dystansu pizdorowerowa.
Pierdolisz dziadu. Ja mam 40 i jeszcze się do grobu nie kładę.
Mam 44 i uwiez mi że w pewnym momencie jak zacznie boleć to już nie przestanie,zwichniesz kostek i już nie będzie taka sama a boleć będzie przy pozadniejszym skoku.
To przychodzi nagle jak pstryknięcie palcem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów