Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

TB303 napisał/a:
To jest łania, a nie żaden jeleń
Jesteś pewien że łania, a nie np kura?

agoth napisał/a:
Jesteś pewien że łania, a nie np kura?
Po głębszym zastanowieniu się i przyjrzeniu, oświadczam jednak, że to żółw.
TB303 napisał/a:
Po głębszym zastanowieniu się i przyjrzeniu, oświadczam jednak, że to żółw.
Jeśli czuje, że jest żółwiem to jest żółwiem.
Jelonek się filmów naoglądał

To jest łania. Samica jelenia szlachetnego. Wiem, bo jestem ekspertem.
@up
Giza zawsze ma racje!
A ten jeleń, lania czy c🤬j wie co jest jeszcze takim atencyjnym sk🤬ysynem, że w pysku trzyma gałązkę
to sie nazywa leśny swag
Giza zawsze ma racje!

A ten jeleń, lania czy c🤬j wie co jest jeszcze takim atencyjnym sk🤬ysynem, że w pysku trzyma gałązkę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie