📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Podkład dźwiękowy rozjebał materiał. Jak taka wisienka na torcie. Z użytkownikami rowerów jest taki dość poważny problem , mianowicie - każdy kretyn bez uprawnień i umiejętności może wsiąść. A potem robi rozpierdol jak słoń w składzie porcelany.
A i teraz jak taki bałwan wpierdoli nam się w auto? Jak ściągnąc odszkodowanie z nieubezpieczonego warzywa? Samo się nie naprawi.
A i teraz jak taki bałwan wpierdoli nam się w auto? Jak ściągnąc odszkodowanie z nieubezpieczonego warzywa? Samo się nie naprawi.
Szkoda, że nie w tył tego "zabytkowego", mogłby miękko wylądować na naczepie
Hartowana szyba zamortyzowała uderzenie.
Anonimowyja napisał/a:
Hartowana szyba zamortyzowała uderzenie.
W słupek zajebał łbem, znaczy, posępnym czerepem
Masz, naprawiłem tytuł.
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Masz, naprawiłem tytuł.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Pewny siebie pedałował do ostatniej chwili
Ten pedał nie opanował pedałów bo jest cudownym dzieckiem dwuch pedałów
baronturbina napisał/a:
Podkład dźwiękowy rozjebał materiał. Jak taka wisienka na torcie. Z użytkownikami rowerów jest taki dość poważny problem , mianowicie - każdy kretyn bez uprawnień i umiejętności może wsiąść. A potem robi rozpierdol jak słoń w składzie porcelany.
He-Man and the Masters of the Universe (TV-Series 1983 ©Mattel Studios) ---> youtube.com/watch?v=LeGIzCXn8Xg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów