📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gość jest albo farmerem(Polski rolnik( niesłuszny przydomek wieśniak)) albo weterynarzem. Nic nie dzieje się na tym filmie z przypadku a koleś dokładnie wie co robić.
Zrobił bym dokłądnie to co on, a nigdy się za ardzo nie interesowałem się odbieraniem porodów xD to chyba jest dosyć domyślne dla myslących ludzi...
Jedyne co to pępowine bym przeciął i zawiązał z obu stron na wszelki wypadek mimo zę zwierzęta chyba tego nie potrzebują, nie wiem czy sie powinno wyciągać z ciała w ten sposób?
A no i krata browarów ;D
Jedyne co to pępowine bym przeciął i zawiązał z obu stron na wszelki wypadek mimo zę zwierzęta chyba tego nie potrzebują, nie wiem czy sie powinno wyciągać z ciała w ten sposób?
A no i krata browarów ;D
czasem bywam przy takich akcjach, ciekawostka: trzeba zabrać łożysko które z niej wypadnie, jeśli krowa je zje, a tak robią często - zdechnie
ciemak666 napisał/a:
rower dobry , al;e co to za kamerka ?
Standard. Raczej tylko jednej kamery używa się do sportów ekstremalnych. GoPro HD
Gdyby krowa wstała Oskar murowany!
Dobra dobra , jest z niego super man , ale kurwa ! na serio ? czy w naturze do karzdego zwierzęcia przypierdala człowiek
i pomaga w porodzie....
i pomaga w porodzie....
Widac ze koles robi to pierwszy raz, troche za szybko wyciagnal cielaka. No i po wszystkim pepowine po prostu sie urywa i nie wyciaga lozyska tylko zostawia az krowa sama je urodzi Jak na pierwszy raz to i tak super
Odbierałem kiedyś poród cielaka (oczywiście nie sam, aż taki kozak nie jestem )
Ja tylko przez cały filmik zastanawiałem się czy da w końcu tej krowie jakiejś wody. Widać, że trochę już przeleżała na słońcu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów