📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@kih0n Co ty za bzdury opowiadasz. Zjadanie łożyska działa znieczulająco i zwiększa szanse na kolejną ciążę + składniki odżywcze które samica wykorzystuje w produkcji mleka.
@ddss, jak Ci baba będzie rodzić to jej do szpitala nie wieź i powiedz że da radę bo kiedyś dawały.
Może kurwa coś pójść nie tak i oba zdechną, a tak, zajęło mu to 15 minut i oba żyją.
Może kurwa coś pójść nie tak i oba zdechną, a tak, zajęło mu to 15 minut i oba żyją.
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Mam nadzieje ze ktos odkryje gdzie mieszka przez np IP bo trzeba mu... postawic browca od kazdego sadola
Spec Enduro i dobry właściciel, krata browarków !
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów