Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dokładnie. Ja akurat jeżdżę dla formy. Do pracy to samo. Jak ktoś samochodem nie umie ominąć rowerzysty to nie powinien mieć prawa jazdy. Jest po prostu spierdoliną bez wyobraźni i poczucia przestrzeni, odległości etc. Równie dobrze mógłby wdupcyć się w drugi samochód podczas parkowania.
Napisze tak. Nie chce tutaj bronić rowerzystów, sam jestem pedalarzem według kryteriów tej strony. Na pewno większość na tej stronie jest pełnoletnia. I wiecie co mnie wkurwia?! Najazd na rowerzystów, zapomniał wół jak cielem bół ! Czy tatusiowie dwaj, i mamusie dwie nie uczyły jak jeździć bjobejkiem, na 4 kółkach?! Teraz co, masz auto rower fu, i be? A jak ci się spierdoli puszka to co, kilka dni w serwisie, i co? Autobus, albo na łaske kolegi/ koleżanki podwózka, bo jedzie do tej samej pracy. A jak nie ma wyjscia, to wyciagasz rower pierdolnięty z chałdy węgla kilka lat temu, i zapierdalasz do roboty. Także zamknąć mi ryje na temat tych motorowerowych etc. pizd. Ale nie przestaniecie, bo to jest jakaś zjebana pożywka na tej stronie! Nie pozdrawiam.
Osobiście do rowerzystów nic nie mam. Co innego pedalarze, co wloką się drogą, mimo, że 2 metry obok jest ścieżka, co nie rozróżnia przejścia od przejazdu, co nie rozróżnia czerwonego od zielonego, co na upomnienie reaguje elokwentnym "spierdalaj", co włącza się do ruchu nawet się nie upewniwszy czy coś jedzie. Innymi słowy, pedalarz to rowerzysta, co nie zna lub co gorsza ignoruje przepisy ruchu drogowego. A że często tacy noszą jajognioty, to zupełny przypadek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów