Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pociąg nie bierze jeńców, zero litości
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Nie chciało się dookoła. Kto drogę skraca do domu nie wraca, przynajmniej nie rowerem.
Każdy kto może ruszyć w takiej sytuacji jakąś ciuchcią by to zrobił

Zamiast ten rower w przerwie między wagonami, to dzban pod wagonem chciał ten rower przecisnąć 😆🤭
To film instruktażowy dla rowerzystów - jak poprawnie serwisować rower na wiosnę (w sumie to na każdą porę roku).
Te pedalarze to zawsze były debile, ale ten to już zawyżył poziom debilizmu.
Pewnie pomyślał sobie - teraz pokażę wszystkim jacy inteligentni są pedalarze, no i wprowadził w życie ten szczwany plan i pokazał ynteligencję pedalarzy.
Cytat:
Uber Eats - Dostawa Twojego zamówienia może ulec opóźnieniu
Kuuurła. A później ja muszę to naprawiać ;].
A pedalarz debil jak zawsze.
A pedalarz debil jak zawsze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie