Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby nie te samochody zaparkowane na zebrze, nie doszłoby do zdarzenia.
Przepraszam, ale czasem wychodzi ze mnie rutyna zawodowa, mandaty po 1000zł 49 ust. 1 pkt 2. Takie kurwy palić w piecu.
dokładnie tak, jebana samochodoza i bezmyślne parkowanie wszędzie na wyjebce
Przepraszam, ale czasem wychodzi ze mnie rutyna zawodowa, mandaty po 1000zł 49 ust. 1 pkt 2. Takie kurwy palić w piecu.
Czyli co jesteś bohaterem w straży wiejskiej czy po prostu społkiem? 🙂
Wręcz przeciwnie. Gdyby nie idiotka na pasach jeżdziłby sobie dalej.
Kto? Motopizdeusz? Pies go trącał. Mam nadzieje że też coś sobie uszkodził.
Tak się tylko zastanawiam, czy jako piesza szybkim krokiem, to motopizda by się zatrzymała ? Wydaje mi się, że nie
A to nie laska upewnic sie czy wejsc mozesz? nie masz żadnego pierwszeństwa przed przejsciem. A wejsc na nie mozesz gdy jest pusto. Od tej strony nic w przepisach sie spierdolinki nie zmienilo.
Kurwa a co mają do tego samochody? Nie widzisz jezdni to kurwa nie wchodzisz. Wychylasz dzban i się rozglądasz aż upewnisz się, że możesz wejść. To jest podstawowa zasada, wręcz intuicyjna, ale intuicja ostatnio zamiera.
Nie jeździł tylko zapierdalał. Dupeczki szkoda.
Jakiej dupeczki - tępa cipa z dzwonkiem między uszami, nie znająca przepisów.
Szczyt zdębienia wyjechać spoza przeszkody bez patrzenia.
Dokładnie, trzeba być naprawdę w szczytowej formie debilizmu, aby wjechać na rowerze na przejście dla pieszych i nawet się nie rozejrzeć.
Pięknie poleciała ściera, takich to tylko nakurwiać, razem z tymi, co mając drogę rowerową wpierdalają się na ulicę albo mimo zakazów do tunelu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów