Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja p🤬le. Klapki na oczach jak u konia ! Ale baby tak maja na drodze.
Jak łona dożyła do takiego wieku ?
Jak łona dożyła do takiego wieku ?
Hahaha jebłem aż się zaplułem .. jakim tępakiem trzeba być by tak nie ogarniać rzeczywistości xD

Pewnie myślała o ostatnim c🤬ju w piździe.
Innego wytłumaczenia nie widzę.
Innego wytłumaczenia nie widzę.
Zaraz przyjdzie zjebek lewaczek i powie że "kierownik zap🤬lał, nie obserwował pobocza a prawko znalazł w czipsach"
Na końcu próba pionizacji- skórzanego worka wypełnionego połamanymi kośćmi
ciekawe, czy kiedyś Zięba, czy inny znachor podłapie tą pionizację i zacznie wprowadzać to do Polski w promocyjnej cenie 999,99 za pakiet 3x

Za słabo się rozpędziła.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Co za tępa dzida, nawet nie spojrzała czy coś jedzie tylko wjechała na pewniaka, na szczęście wygląda na to że się sama wyeliminowała z ruchu ulicznego bez szkody dla motocyklisty, dzięki temu będzie tam trochę bezpieczniej na drogach bo z takim stylem poruszania się to by tam niejedną jeszcze osobę pociągnęła za sobą do grobu.
U mnie na wiosce był taki sam wypadek. Wsiada na rower i jedzie na jezdnię, oczuwyiście połowe ulicy i złą stronę wprost pod samochód, zero rozejrzenia się.
Czekamy na komentarze pedalarzy dlaczego winny jest kierowca ciężarówki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie